Sunday, 6 July 2014

Diary Abang Gemok

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
 
Mempersembahkan


nama titew temok. Ehem ! Dah kenapa suara macam bapok ni. Oi, panggil gua Enchi Gemok. Gua kucing paling gengster dalam anak branak gua. Cuma suara gua terlebih picing ziana zain. Umur gua baru 7 tahun 7 bulan so ingat lah beday gua bulan 10 nanti. Gua nak lu  bagi gua makan ikan paus fresh dari Laut Antartika kalau tak gua tak terima. Ehe demand seh


Jangan terpedaya dengan ayat rock gua ya. Dalam pelusuk jantung gua ada taman cinta bunga bunga mewarni beb. Ni lah muka manja gua. Sebab tu gua sekarang dah ada 19 ex. Hati hati, jangan tergoda dengan gua sudah ok. Gua tak layan strangers2 ni. 

Yang anak mat salih buntut hitam tu anak buah gua. Time ni memang gua belum matang lagi, beb. Gua suka pandang menyampah dekat anak mat salih ni. Dia ni sekarang dah merampas takhta gua dari kecik. Memang gua rasa nak cakau cakau je leher dia ni. Nanti2 la gua suruh tuan gua upload gambar Bruce. Die tak famous.


Ni pulak wajah gua time kecik kecik dulu. Sorry la kecil. Dah time kecil, gambar kena kecil lah kan. Innocent habis beb. Memang time ni gua nak tuan gua belanja Whiskars dalam tin tuuuuuu. Tapi dah tuan gua kekwat ngan gua jadi apalagi memang gua buat mata guli laa kan. 

Gua ada 3 ekor anak buah. Bruce, Kurus & Black. Ada 2 ekor adik. Lee & Uj (uteh junior) adik adik gua semua ikut bulu gua dan adik perempuan gua yang berbadan gua kini. Tahniah dik. Dan. Gua ada mummy yang sekarang ni hormon tengah biul biul garang. Momey 

/ Penghabisan diari \

Menurut tuan gua

Gua ni hensem
Gua ni gendut
Gua ni comel
Gua ni cerewet
Gua ni penakut

Tapi yang penting

Gua tetap teristimewa


Aku sangat lah kekeringan otak nak update apa.