Wednesday, 23 October 2013

Running Man ( Ketinggalan Zaman )

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

bisik2 : be4 korang nak sound dahku sebab tajuk tu, jawab dulu salamku ye, 

ASSALAMUALAIKUM ! heloo, kamsahamnida .(kamsahamnida tu bukan terima kasih ker ? -.-)

Haha, . tajuk tu bukannya maksud yang siapa tengok citer running man tu ketinggalan zaman. Tajuk tu membawa maksud yg tersirat lg tersurat. Maksudnya, 
#studentkeciknihaayangketinggalanzamansebabbarutengokrunningman
 Yaaa , seriously ! ! ! Running Man is daebak ! Haha eksaited bebenor ye mu ni cik nyah. Dulu punyalah kemain aku menyampah tengok citer nie , pandang sebelah mata pun tak mau. Baru tengok sekejap aku dah judge citer nie booooosan . Hah sekarang apa dah jadi ? Apa dah jadi ? Sampai sekarang tak kahwin lagi. Opps terkeluar lagu daud kilau. Tuulah pepatah mengatakan, tak kenal maka tak cintaaa. Dah kenal ha kemain kau addict bebenor . Sehari tak tengok bisa rinduu. Heh kemain -.-



  Psstt : Anis suka Lee Kwang Soo oppa . Ehh gedik pulak. Haha ok lah bai, salam rinduu . Annyeong.  *o*

If nak copy tutorial, Ctrl+c serentak yee ! 
 

Sunday, 13 October 2013

Lepas PMR ...


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamualaikum , sawadikap kepada yg masih mengenali diriku ini, 

             Wassap wassap . Waah rindunya aku nak update pakai keyboard. Tapi kali ni aku post pakai laptop along yaa, (without his permission, syyhhh) hehe . Totally, student kecik dah menamatkan payyperrr pmr 2013. Alhamdulillah ...... tahniah tahniah tahniah siapa yg sebaya dengan kita .. Jangan lupa bulan 12 amik result . Nak tahu aku ni hok happy ke hok sedeyh ka, tak rasa apa2 ka, ( akan ku rahsiakan )

             SPM pun nak dekat, kan ? Selamat maju jaya kepada yg amik exam tuuu. Titew lagi 2 tahun , hikss . (tibe2 jadi gedik ) 

             Anddd, raya haji nak dekat .. ! InshaAllah aku balik Pahang. (tapi tapi kan kampung aku kat selangor je -.-) hehe, 


Got to go . Choww ~ ^_^
(sory pakai aku)