Friday, 7 November 2014

sekolah2014 dah habis !!

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Ok2 tajuk tu salah tu
aku ada laghi 1 hari je lg nk sekolah 

--'

18/11/2014 *jeng jeng jeng. abis lah segalanya. Detik2 aku form 4 dan baru kenal ngn subjek sains tulen semua add maths xpernah lulus smua semuaaanyaa lah! Fuh hembus napas berbau

post aq yang ni aku buat blog umpama diary umum jd, jadi AdE aQ QeySah. huhu prmpuan is too emotional like meh

bosan tau xbosan duduk rumah, T_T
pagi sendiri petang di kdai juge sendiri
forever alone kahkah

Cuti nie ntah aq ingat nak amik lesen motor bukan d atas kerelaan sendiwi
Ntahlah memang la penting bnde lesen tu tapi aku takut gile bawak motor. Aq berani, tp aq takot. N lastly aq bawak juhakkk, eh engko cakap mcm vangang leot leot

Ni aq rindu ni D:
  1. #AinAniSyirAjat mkcik piqa smua laa cik bas cik lori
  2. Amar syakir syuk amir
  3. cikgu bm math kimia sej agama bi fzk +math bio
  4. 4amanah smestinye la~ 
  5. kengkawan yg dh pindah ToT 
  6. pkcik topi merah
  7. pokok dlm kelas aq ='(
  8. ....
  9. smpai besok xhabis
  10. ..................
  11. Zzzzzz
Bnde2 ni semua ahh 

Mak: Dah Setop!!

Ok tataai ~