Saturday, 31 October 2015

Bermulanya Sebuah Perjuangan Yang Bernama SPM

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalamualaikum hai hai hai!!!

curi curi update taknak kasi blog nampak hambar sangat


Sudah bersediakah anda para pejuang untuk bertempur dalam medan perang SPM?



Allah yuftah 'alaikum batch 98 ...!

Doa menduduki peperiksaan

keluar rumah : Bismillahitawakkaltu'alallah
on the way : Yaa zaljalaa liwalikram
masuk dewan : Salaamunkaulammirrabirrahim
duduk : Iyyakana'a buduwaiyyakanasta'in
buka kertas soalan : Ihdinassiratalmustaqim
jawab soalan : Innallahakaana'aliimanhakiima
soalan susah : Wakaanazaalika'alallahiyasiira
semak jawapan : Innallahabikullishaiin'alim
hantar jawapan : Wakafaabillahiwaliyyauwakafaabillahiyasiira


Saturday, 19 September 2015

Honey Lee Kwang Soo

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum manusiaaa halu halu


Aku nak tanya,

Ko ada tak sorang kawan yang memang sabar gila layan karenah ko yang kejap-kejap macam jembalang kejap-kejap macam firaun. Bila ko murung ko cari dia pastu ko luah kat pm dia dan dia akan cuba balas walaupun time tu dia tengah tahan buang air besar. Haha

Lepastu dia sorang je yang tahan dengan problem ko yang tak pernah settle walaupun hidup dia dirundung masalah lagi teruk daripada ko (ish ish)

Dia sorang je yang tak pernah reply pendek pendek kat ws ko , tak tinggal bluetick yang mendukalarakan hati ko & dia sorang je yang tak jemu nasihat ko macam macam walaupun dah berpuluh kali dia ulang nasihat yang sama kat ko. Ko ada?

Cakap Alhamdulillah cepat. Inilah kawan aku tu, inilah madu lee kwang soo aku . Haha