Tuesday, 27 August 2013

Pabila Larut Malam ..

Assalammualaikum , i'm back! (ceh cakap macam satu planet kenal kau -.-)

Selamat hari raya! eh salah2. Selamat Hari Merdeka kepada sluruh rakyat Malaysia. ! Dah 56 thn Malaysia merdeka, kan.........

*habis pendahuluan* senang hidup karangan pendahuluan tk sampai 20 p/p  (tdk termasuk titiktitik). lengkap dengan bhasa msej n full package siap ada kuasa dua.

*Haih, mesti manusia yg baca post nie tak faham dgn apa yg saya mengaroottts . btul tak ? :P*

Maaflh, saje mengarut kat blog sendiri. nak lepas gian lah katekan. lama gak saya tak updte. risau la peeasaan sayang pada blog semkin merudummm dummm dumm ! (kenapa sesat bunyik meriam nie?)

okaylah, biarpun entry tnpa dibaca sesiapa tp aku puas dpt taip sesuatu kt sini. ^_^ sila sedih . .

bye, salam.

Monday, 12 August 2013

Happy birthday to me ~

selamat hari jadi kepada saya sendiri. Haha :b


Assalamualaikum .
Sihat ? Makan ketupat jangan lupa orang belakang tau
blog; aku dah lama tak godek2 kod html kau. Sian kau tak ada header kan. Emm takpe2 nanti pmr aku dah tamst, aku guna duit raa aku repair monitor kau tau. InshaAllah ..
dear blog , I miss u .I know u miss me too but shy shy cat nak bagitau. Gile -.-
Ape ape lah paleot, tak nak type panjang panjang sebab makin lame typo makin menguasai entry serba cincai nie.
K?pada yang tanya fasal blog, maaf aku tak boleh balas time nie. Yang ttg ga tu inshaAllah jadi. Bulan 10/11 macam tulaa..
p/s : ok lah , pergi sambung balik raya tu. Maaf banyak typo . Aku update pakai tab. Publieh post tau nie. Ehh haha publieh pulak. ! Salam,bye.

Sunday, 4 August 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri !

Selamat Hari Raya Aidilfitri ! Maaf jika saya ada tersilap kata. Yang ikhlas, anis studentkecik


Sorry update entry seketot nie. Bukan x rindu nak blogging, komputerkesayangan rosak dengan megahnyeeee :) . Kpd yg minta saya edit blog, maaf saya terpaksa tolak. Tata ~~ assalamualaikum.