Saturday, 26 November 2016

Sem 2 isz comingz :O

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم | Assalamualaikum uolss

kepada siapa yang kata saya noob tiada ig itu nahh hee followlah. followback is guerentee punyaeee :3

Anis umur lapanbelastahunduariuenambelas nih study mana ea skang?
Ke anda nih mengangkang kat rumah? 
Kerja? Cari nafkah untuk anak kucing anda yea
Membuta kot? berapa ml airliur basi keras dah anda kumpul

Eyyy eyy stop . Mintak maaf sikit ehh
Even saya tak dapat mana mana IPTA *baca dengan nada sedih*
saya tetap teruskan perjuangan study tau (kalini baca dengan nada semangat+riak sikit)

Oh yea. Saya daftar masuk stpm ja
Nak sedapkan hati sikit
(Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia)
or
Nak sedap lagi meyedap dan melazatkanyepun bacaan
(Malaysian Institute High Certificate) 
*kalau ada salah, pepandai ah betulkan. saya ingat-igt lupa. kihkih*

Subjek : GEO, bM, PAM, dan SENI
Siapa amik STP? Kita gang STPM wohoo
Jerit sikit. STPM bOLEH

Kita cuti sem lewat sikit kan? 
Cuti kita baru ja start :D sebulan pula tuh
Sebulan lagi seelum kita digelar upper six or pelajar upper
Siapa MPP? Yeaa kita gang lagi. lai lai

Kolej saya (cehh kolej dah. Kalau tak seut sekolah ja)
Saya masih tersipu-sipu study di Selangor. HMM apalah nasib
Padahal member yang lain ada yang sampai US, UK, mahupun U ditipu oleh I
Hewhew

Ada la, yang paling jauh takat nih dekat Utagha sana
Manakala anis?
Mereput di selangor
Helo walaupun daku masih di sini, 
daku mampu juga jadikan sawah seagai latar elakang gak :P
Haa nah. Dengan tak malunya 
Area pasir panjang, Sabak bernam . HAHA

Form six nieeeee
Agak beragak teragak tough dia
Tengok subjek. Laa empat ja
Apa yang tough sangat tuh nis?

Too many topics in one semester tho
And kau kena faham dan mahir kesemua topik
Tapi yang masuk. Alahai seciput dua tajuk ja

Sometimes i fedap 
Dan lepastu i shadap
Makanan sedap sedap i hadap
Perut i jadi mendap
buktinya, 
i tak suka tangkap gambar nampak whole body coz i confirm akan sentap tengok perut sendiri. Hew

Maksud pemendapan adalah timbunan bahan-bahan seperti sampah-sarap, tanih, dll
Termasuk GEO pulak. ihiks
K tata guys . Sis ciou dulu =3
Wassalam