Saturday, 30 May 2015

I crush jer






"Aku mengharap dekat kau  aku tak dapat apa.Jadi bukan selamanya aku berharap. Ada masa nanti  Aku dapat juga melupakan kau.  Hanya tunggu   masa itu tiba"
xoxo 


Wednesday, 27 May 2015

Sekejapnya! Dah Habis PPT Ku

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

tuan blog merah yang sedang mengalu-alukan kedatangan pengunjung dari Eropah, Tanah Arab, sg,tigris dan euphrates serta china *ek eleh acah acah ja minah ni

         Hye dum cak cikebom cikebom! It's been a long day without you my feghein and I'll tell you all about it when i see you again. when i see you again. Sobs sobs TT____TT

         Esok peperiksaan pertengahan tahun ku akan tamat. Alhamdulillah setelah 3 minggu :')

         Subjek sejarah kertas 2 untuk esok gais, kedengaran mengerikan bagiku. sebab yelah aku bukan pro sangat fakta-2 nih. Soalan objektif haritu pun main circle-2 dadu-2(bohong) tanya-2 kawan(betul). Ada jawapan yang aku dah buat betul tapi pergi padam sebab tak yakin so tanya kawan lepastu salah waahh. you know what it feel: menangis kalbu

Embedded image permalink

         Iktibarnya di sini, jangan nak MENIRU SANGAT LAH NIS. CIKGU TAK NAMPAK TAPI ALLAH NAMPAK. Allah, deep sangat ayat ni :') Nanti SPM aku tak tiru dah. Janji hmm. Memang tak lah nak tiru pemeriksa keliling pinggang Hahahahhahaha

         Target aku untuk PPT ni, tak banyak pun A. Maaf emak dan abah. Akak tak buat betul betul kali ni. Trial nanti, ada lagi, hee. Jangan tiru aksi tak semenggah saya.

P/S : soalan dari SBP dengan otak ku yang bertaraf desa ini memang tiada chemistry, FUH