Saturday, 29 June 2013

Freebies Pusheen Cat Icon


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum , salam sejahtera =)


Pusheen The Cat ni comel , biasalah, kalau comel tu anis mesti suka. Icon ni kawan anis yang bagi dari chat box facebook. Credit juga kepada si pereka nya ^__^

                                    

Rambang mata tak ? Hehe , 
ok salam bye :)
 

Friday, 28 June 2013

Felt Craft ! I Jatuh Hati Pada You

*autopost. anis ada kat sekolah kut. kut

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum, ^^

Sorry lah tajuk tu macam gegedik je kan. Tau tak apa itu felt craft ? Haa mesti ramai yang dah tau kan ? Kalau tak tahu inilah felt craft ! Tapi ini kain dia ja. Namanya kain felt.

Anis pun tak tahu macam boleh terjatuh hati kat benda nie. Dulu pernah jugak baca blog lama Kak Yasmin pasal kain felt ni. Tapi dulu tak ada langsung mood nak buat benda comel ni. Sekarang termoody pulak. Kenapa baru sekarang ? Kan dah dalam kepala nie asyik teringatkan benda nie je. Hu hu hu.

Okey serius nie, anis nak belajar buat benda nie sebab ianya comel comel comel comel. Tapi masalahnya, kain felt nya pun anis tak cari cari lagi . Tak tahu bila . Kalau anda yang bijak bestari, ajarlah anis. =)

Bytheway, kalau nak belajar buat casing phone, jum pergi ke blog akak nie ^__^

http://lifeoftyra.blogspot.com/2012/09/tutorial-casing-handphone.html

assalam, bye .
 

Wednesday, 26 June 2013

Wordless Wednesday ~ Ada Aku Kisah ?


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum ~ *autopost

Update status kat fb 

Kitew lapar larh, 4de si4pe2 n4x b4gI Titeww m4k4n taa ?


Update kat twitter

saya sayunkkk biee sangat sangat <3 saya kan makwee biee



kentut berdarah .. 


 

Tuesday, 25 June 2013

Segmen Review Blog By Misha


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum, salam sejahtera v^_^


syarat simple ! klik banner untuk join ;)
 

Monday, 24 June 2013

Ohh Ally Iskandar. Hahah


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum dan salam sejahtera, evelibadi. Mesti dalam otak semua tetiba mucul bayangan ally iskandar, kan? betul tak betul tak ? macam nie kan ? (--')


Bhahaha . Tetiba teringatkan zaman gilang gemilang saya masa kecik kecik dulu. Masa tu saya baca surat khabar kan, ada gambar ally iskandar masa jadi pengacara dalam mana ntah ! Lepas tu, dengan secara miang keladinya saya bermonolog sorang sorang .... bunyinya begini

" Agak-agak bila ally iskandar nak kawin ekk? Aku nak kawin dengan dia tapi umur dia sekarang dah 30 lebih. Nanti aku dah besar mesti dia dah tua ....  *dan berakhir dengan suara yg sebak lah sangat* "

Benda ni dah lama sangat dah, tapi masa saya tengok MHI pagi tadi, teringat pulak . Malu lah, tak nak cerita dah. marah pula kakak Farah Lee xD muehehe. biasalah pemikiran budak2 *ceh ceh nak cover.
sweet kan ? (=