Monday, 12 August 2013

Happy birthday to me ~

selamat hari jadi kepada saya sendiri. Haha :b


Assalamualaikum .
Sihat ? Makan ketupat jangan lupa orang belakang tau
blog; aku dah lama tak godek2 kod html kau. Sian kau tak ada header kan. Emm takpe2 nanti pmr aku dah tamst, aku guna duit raa aku repair monitor kau tau. InshaAllah ..
dear blog , I miss u .I know u miss me too but shy shy cat nak bagitau. Gile -.-
Ape ape lah paleot, tak nak type panjang panjang sebab makin lame typo makin menguasai entry serba cincai nie.
K?pada yang tanya fasal blog, maaf aku tak boleh balas time nie. Yang ttg ga tu inshaAllah jadi. Bulan 10/11 macam tulaa..
p/s : ok lah , pergi sambung balik raya tu. Maaf banyak typo . Aku update pakai tab. Publieh post tau nie. Ehh haha publieh pulak. ! Salam,bye.

7 comments:

Harith Iskandar said...

Selamat Hari Lahirrr... :)

Nurfaezah Abdullah said...

hehe slmt hari raya ^^

Mawadah Aafiya said...

Sanah Helwah Anis . Good luck for PMR :)

S.K.A said...

he3..ttp ggahkn diri nk bca entri ni walaupn terpaksa mgeja :p rasanya xterlambat lg neh..Selamat Hari Lahir Anis..smoga sihat2 selalu, berjaya didunia dn diakhirat =)

Ihza Aulya Nanda said...

Happy Birthday :)

AiSyA LiEzA said...
This comment has been removed by a blog administrator.
anis Sk said...

Terima kasih semua , selamat hari raya juga.:-)

Kpd kak aisya maaf anis terremove komen akak. Hehe apapun kata2 kakak dh save dh nie. :))