Monday, 27 October 2014

Aku Pakai Amyerabeauty Flawless Skincare

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


ASSALAMUALAIKUM ! =D  
Aku dapat update entry setelah sekian lama tak update engkamu RaSa..?

Sejak ku rasa diri ini semakin dewasa,, Acehwah. Aku dah mula rasa berahi tentang produk produk yang katanyeee boleh kasi clear muka mcm buntut ikan licin. Dh nama ikan licin mesti lah  licin kan?

Pernah dengar AMYERABEAUTY FLAWLESS SKINCARE?

Haa amek kau besar

credit gambar google

Kat rumah aku macam ni la. Ada 3. Krim siang krim malam dengan sabun. Harga aku beli dalam RmXX.XX. Harga HQ rm80 tapi aku beli kat satu insta ni dapat la murah diket. Murah? Bagi orang yang dah berkerjaya murah lah tapi bagi aku, Haha. Tapi worth la, aku memang tak pernah bagi lagi testimoni sendiri kat owner ig tuh sebab aku malas even dah 4 bulan pakai. Satu kotak aku tahan 4 bulan gila kau tak jimat. dalam pada masa yang sama kedekut juga kan, Haha. Yea, aku memang tahi hidung masin ganda 23 *halilintar*

Kepada sesiapa yang kenal aku, jangan hentam tau, Haha. Aku cuma nak share produk yang aku rasa best dan Insha Allah selamat. So far memang okay kat muka aku. Maaf aku takda gambar nak dikongsikan tapi auntuk apa aku memerah otak nak cerita tentang ni kat blog kan. 

Mak aku pun cakap yang muka aku dah tak nampak la ibarat mendung kalbu datang bulan --'. Jerawat kat dahi pun dah dinyahcas parut jerawat pun hilang. Tapi take time dan kena setia lah. Satu kotak tu aku rasa boleh nampak kesan. 

Sepanjang aku pakai tiada pengelupasan macam telur. Pakai krim malam lepastu lena airliur berterabur tak jejas pun muka haha. Krim siang wangi takde bau masham. Sabun pun okay sangat sebab aku lepas cuci muka jerawat pecah. Heppy kay.

Tapi sebelum aku menerai produk produk yang meletop bagai nak rak kat internet ni, aku buat pencarian ejen bawah 16 tahun Hehe. Aku search2 dlu baru aku kumpul duit beli. 

Aku sarankan, kalian cuba lah. ^__~ Byee, Assalam

5 comments:

Syera Rahim said...

thanks sharing , nice blog
jemput singgah http://syerarahim.blogspot.com/

OhhLieyaa said...

whoaaaaaaa. macam menarik je hihi saya guna babiesblink skincare je.

anis Sk said...

@Syera Rahim thanks for reading~ =D

@OhhLieyaa patutlaaa gebusss gebuss akak ni Hiihi

Annie De Yantie said...

Done follow your blog..
http://annie7779.blogspot.com

anis Sk said...

@Annie De Yantie terima kasih =D