Wednesday, 23 October 2013

Running Man ( Ketinggalan Zaman )

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

bisik2 : be4 korang nak sound dahku sebab tajuk tu, jawab dulu salamku ye, 

ASSALAMUALAIKUM ! heloo, kamsahamnida .(kamsahamnida tu bukan terima kasih ker ? -.-)

Haha, . tajuk tu bukannya maksud yang siapa tengok citer running man tu ketinggalan zaman. Tajuk tu membawa maksud yg tersirat lg tersurat. Maksudnya, 
#studentkeciknihaayangketinggalanzamansebabbarutengokrunningman
 Yaaa , seriously ! ! ! Running Man is daebak ! Haha eksaited bebenor ye mu ni cik nyah. Dulu punyalah kemain aku menyampah tengok citer nie , pandang sebelah mata pun tak mau. Baru tengok sekejap aku dah judge citer nie booooosan . Hah sekarang apa dah jadi ? Apa dah jadi ? Sampai sekarang tak kahwin lagi. Opps terkeluar lagu daud kilau. Tuulah pepatah mengatakan, tak kenal maka tak cintaaa. Dah kenal ha kemain kau addict bebenor . Sehari tak tengok bisa rinduu. Heh kemain -.-



  Psstt : Anis suka Lee Kwang Soo oppa . Ehh gedik pulak. Haha ok lah bai, salam rinduu . Annyeong.  *o*

If nak copy tutorial, Ctrl+c serentak yee ! 
 

15 comments:

c.e.c.e said...

salam kenal..sama lah ngan saya...baru nak minat RM. skrg mmg xlepas lh temu janji dgn RM. saya suka smua ahli RM. :)

anis Sk said...

@c.e.c.e salam kenal ! yeah kita gang . hihi , sepp :)

timm_bill said...

sama la kita..haha!!

ifharz fizo said...

akaak miss you ><-

Nur Adila said...

Kita sama lah awak, sebelum ni tak pernah minat RM . Tapi lepas habis pmr ni tiba2 boleh minat RM ni .

PakcikLie PCL said...

anak suka tgk running man. .last sekali abah n mama dia pn turut minat jgk kadang Sabtu ahad malam tggu sampai lewat mlm.

Fais-SKA said...

hahaha..sudah da la..ni psti duk gelak2 je kan =) he3..sy pn suka jgak tgok..kwangso mmg best

anis Sk said...

@timm_bill haha yeahh !! :D

@ifharz fiza r u farhan? ehh hehe kalau x silap. miss u too. ^.^

@Nur Adila hehe kan kan. addict bebeno skrg ni xD

@PqkcikLiz PCL samalah. satu family anis suka tengok . kadang2 sampai pagi . hehe

@Fais SKA tak sah tak gelak. hahaha . kwang soo the tallest n the funniest . =3 ke ke ke

Mazni Munawar said...

haha tulah, memula akak layan je running man ni layan gitu-gitu je. lama2 bila dh syok tgk running man ni gelak mcm apa dah semua :p

anis Sk said...

@Mazni Munawar haha betul3 ! ngekek2 gelak wlaupun tgok sensorang.

Nur Mahirah said...

same with me . I Love Monday Couple .
JOm Like fanpage ni : https://www.facebook.com/fansclubofRM

anis Sk said...

@Nur Marihah samelaa dgn kitee . ok inshaAllah:)

Cinta hazanis said...

xpernah tgk pom running man.:(

anis Sk said...

@Cinta hazanis waa .. tgook la kak kat u tube. nnti msti suka. :p hehe

Dex Banner said...

... of Running Man reveals the truth behind the scenes of the beloved SBS variety ... It's been almost three years since Running Man squeezed its way into our .... He throws his body despite his age and even performs slapstick ...It's a survival race of the ages in Running Man as our cast faces the Law .... Team Running Man must leave one man behind, and they silently ...
Gwangsoo've been absent in ep 7 because of activity shooting, but finished filming at 4 am, he came into the cast of Running Man to participate ...