Sunday, 13 October 2013

Lepas PMR ...


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamualaikum , sawadikap kepada yg masih mengenali diriku ini, 

             Wassap wassap . Waah rindunya aku nak update pakai keyboard. Tapi kali ni aku post pakai laptop along yaa, (without his permission, syyhhh) hehe . Totally, student kecik dah menamatkan payyperrr pmr 2013. Alhamdulillah ...... tahniah tahniah tahniah siapa yg sebaya dengan kita .. Jangan lupa bulan 12 amik result . Nak tahu aku ni hok happy ke hok sedeyh ka, tak rasa apa2 ka, ( akan ku rahsiakan )

             SPM pun nak dekat, kan ? Selamat maju jaya kepada yg amik exam tuuu. Titew lagi 2 tahun , hikss . (tibe2 jadi gedik ) 

             Anddd, raya haji nak dekat .. ! InshaAllah aku balik Pahang. (tapi tapi kan kampung aku kat selangor je -.-) hehe, 


Got to go . Choww ~ ^_^
(sory pakai aku)
   

11 comments:

ifharz fizo said...

pehh miss anis punya blog ><

ifharz fizo said...

pehh miss anis punya blog ><

anis Sk said...

@ifharz fizo ehh tenyeh mata. *taksangka* huu >.<

Nies alhaQ said...

Alhamduillah, tahniah dikkk. Salam aidil adhaaaa, moga dalam jagaan Allah. :)

Cik Mun said...

hai hai :)

AiSyA LiEzA said...

tahniah dik..smga terus bjyaaa =)

Fais-SKA said...

pulak..awatnya nk rahsia?? kongsi2 je result tu =) tahniah..slam aidiladha

anis Sk said...

terima kasih kak nies . :D

anis Sk said...

hai hai cik mun :D

anis Sk said...

tenkiu kak aisya.. aamiin :D

anis Sk said...

segannnnn. haha . terima kasih =)