Saturday, 7 December 2013

Review Time !

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum , hellllllloo. =)

Ok ini anis review mana yg sempat je lah dulu. Ini para sponsor ga tak mejadi tu tau. Terimass !



Comel sangat blognya. secomel tuannya. Dalam blog aina ada tutorial, freebies, doodle comel comel comel comel comel bak hang.  Bawah ni contoh doodle aina. Cun kan. Terer betul . Hehe, Jom singggah !



Seorang blogger kpoppers kan . Hehe. Dalam blog Kak Nana bahagian stuff ada novel tau . Haa jom la pergi ke beautiful world http://nanaelf15.blogspot.com/  =3


Jom laa kita blogwalking blog akak cantik ni . Ada lagu lagi . =3

sambung next review ! coming soon ....
 

6 comments:

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Nurul Busyra said...

hi..nice sharing...n slm perkenalan.. hhe free visit ke blog saya juga ya ^^

http://madamhealthy.blogspot.com/

awaa said...

eh..hai! thanks for mention here.. huhu.. tu la, tunggu jugak budak nie balas tpi last2 tak jadi pulak GA die. nt klau nk buat GA, pls let me know ye. >_^

anis Sk said...

@Nurul Busyra hai salam prkenalan :))

@awaa huhu kak so sorry. Komputer buat hal. Sy rply pki fon je. InshaAllah kak . Doakan . Hehehe

Nur Hamizah said...

alahai comelnya blog2 ni semua. seronok adaa yang nasyid lagunya ^_^

anis Sk said...

@Nur Hamizah kan kan. Hehe =D