Thursday, 5 December 2013

GiveAway Dibatalkan | Result PMR Keluar

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalamualaikum wbt , 
HAI !

Dukacita dimaklumkan bahawa 1st Giveaway by sk dan hajar dibatalkan. Tuan puan , para sponsor topup , sponsor baju, sponsor doodle, sponsor rantai dan sponsor bnyak lagi barang yang cantik cantik sila ambil perhatian. Pihak penganjur memohon beribu ribu maaf kerana Giveaway terpaksa dibatalkan pada 5 Disember 2013. Waah macam baca surat cinta dari pengetua pulak. Eh jap nak letak sign.

Maaf ye semua. Kesat hingus. Kami tak da rezeki nak buat ga tahun nie. Keadaan tidak menizinkan. Ehh macam typo je, mana huruf 'g' ? Biarlah tengah sedih ni terasa malas pulak nak tekan backspace. Ramai yang sponsor bukan dibatalkan sebab tiada sponsor. Ramai. Sebelum PMR, jujur nie. Komputer rosak. Dia merajuk mungkin aku push push dia je slalu. Sbgai ucapan terima kasih, InshaAllah kalau ada masa aku review blog yg sudi sponsor ye . 

Maafkan kami, 
Maafkan kami,
I say sorry, 
Mianhei, (betul kan maaf dlm korean mcm nie)

Lagi lagi kat partner yang teringin sangat sangat sangat nak buat ga. Siti Hajar .
Akhir kalam, disebabkan aku tak buka komputer, aku jarang buka facebook. Dan aku juga lambat reply mesej blogger2 yang mesej aku. Especially yang nak tempah blog kat aku, yang nak sponsor , yg tanya pasal blog, yang minta follow back , yang minta blogwalking.. Sebelum aku dtg sekolah nak amik slip PMR aku minta maaf sgt. Kakak kakak, yang sebaya dengan aku, yang lg muda drpd aku, anis minta maaf ye. Anis tau banyak dosa anis kat semua sebab tunggu reply cbox, fb. Anis gagal nak menghandle blog sendiri. Maaf sangat. Patutlah masa jawab PMR hati tak tenang, aku terlupa yang aku punya tanggungjawab.

Maafkan saya. Maafkan saya. Maafkan saya. Ini suatu pengajaran untuk aku.

Btw : result keluar tu aku saja bubuh. 
sign lagi sekali,    

5 comments:

Kisah Si Dairy said...

xpe,..insyallah..lain kali boleh buat kan..chill

Anis Shahira said...

tak apa la,tak ada rezeki.. btw wish you good luck (eh, good luck ke congrats eh?) utk result pmr nanti ye. doa banyak2.

anis Sk said...

@Kisah Si Dairy inshaAllah =) Aamiin terima kasih kak ..

@Anis Shahira haha terima kasih kak . InshaAllah

Miss Eyqa said...

Salam....Adik tima tempahan buat header lagi tak????Akak nak tempah lar.....

anis Sk said...

@Miss Eyqa maaf kak sy tak bkk lagi tmpahan sbb nak siapkan yg lain dlu