Saturday, 8 March 2014

Being Sixteen

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum , hello peeps . . .

Kawaii
"  Hello, I'm sixteen  "
"  Hello sixteen !  Nice to meet you  "

Ha Ha -,-

      Being sixteen . Aku rasa jadi seorang yang berumur 16 ni attitude aku sama je. Tak berubah langsung . Daripada ke childish, ke childish . Bila entah nak jadi serious, .. la la la

Ohhhhh ! What about study ? Pikir la sndiri

Sorry sangat sangat sangat cos sekarang aku jarang blogwalking . Aku on9 sekejap je, kalau aku pgi cc nnti aku follow and bw korang balik.

Till then,

Btw pray for mh370, sebak aku bacanya . ):
Takziah kepada keluarga mangsa
   

3 comments:

twinscraftlife said...

안녕하세요? Twinscraftlife is here~~ pls visit our blog! We sell cool handmade products^^ 꼭 오세요~~~ twinscraftlife.blogspot.com

Syaza Nazura said...

Jangan risau. Nazu nak dekat 20 ni perangai macam budak kecil je jugak -.-' Hahahahah. Biasalah tu. Perempuan. Comel je selalu, kan? :P

By the way, Nazu tengah nak cari sponsor untuk giveaway masa Ramadan nanti, jemput join kalau ada masa dan berminat ye :D

Boleh singgah baca untuk maklumat lanjut: http://www.syazanazura.com/2014/06/1400th-lucky-follower-blogwalking-list.html

Thank you :)

Syaza/Nazu

anis Sk said...

yeap comel3. Hahaha. Terima kasih singgah : D insha allah