Wednesday, 1 April 2015

Pssttttt.. rahasia kita dua



بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  assalamualaikum anda


"my courier impian is to be a veterinarian"

kata2 dipetik melalui astro tiviaique oleh sorang gadis (mungkin sebaya/ sama umuq entah)

anis kata : sebaya dan sama umuq sama maksud lah,! idiot ! -,-

naksud aku, mungkin umur atas sikit daripada aku/sebaya. Hah, baru, betul.


Rahsia aku ialah, 
aku nak cita pasal doktor haiwan. Ha'a aku nak jd doktor haiwan . titik . aku kata titik ! jangan degil boleh /tak pasal2 marah diri sendiri

tapi kan --
nak jadik doktor haiwan nih course yang kita perlu amik adalah medic, hee medic kan.? 
sorri2 cupke2 aku nih tak berpengetahuan jauh pasai kos2 tan2 sin2 nih . hee :D
kalau medic, makanya,
biology physics chemistry addmaths aku WAJIB A

Fuh semangat dan konfiden sungguh chaa aku pi besarkan wajib A, ntah betul ke ntah tidak 
(andai nya aku salah, mohon jgn ketawa. nk ketawa tahan dlm hati ja . ataupun kentut) ._. *sebabakunoobtahapnakarwah*


Untuk menjadi seorang vet nih, seseorang perlulah sayangkan haiwan. sayang tak cukup rasenye jadi seseorang itu juga mestilah fall in love dengan haiwan. ya haiwan. haiwan termasuklah ulat sampah, ulat daun, pacat, lipas, anak tikus, tikus, babi, lipan, cicak, katak, manusia yg sifat binatang  dan berbillion2 lagi haiwan lain

^ semua haiwan di atas - aku fobia. MALAHAN MASA AKU TAIP NAMA HAIWN2 TUH PUN AKU GELI NAK MATEY



---------------------------habis------------------------(okey ttiba ja habis en)


Rahsia Result Up1 Spm Anis Farenot Jenglot Akhirnya Terbongkar ciwah ajet2 tajuk khas misteri magician code pulak. pliss mestilah ahaks.


aku tak malu lah nak bagitahu result aku
malu buat apa. bukannye result aku pakai kain tanpa cawat pun. [tiada unsur 18sg]

PHY - G
CHE - E
ADDMATHS - D
BIO - C
SEJ - B
BM - B
BI - A-
MATHMATH - A+
AGAMA - A+

physics - cikgu kata : 'markah kamu semua ni saya lihat jatuh ya amat dari markah PAT tahun lepas. bla.. bla.. buat past year question.. bla. bla.. korektion bla..bla. faham?'

kimia (heh tak perlu nak omputih sangat la) - cikgu kata : 'klau soalan purata nih,... ceni ceni... kamu kena paham fomula... bilangan mol saya dh kata dah kena tulih cagha saya kamu degil . sapa tak ikot cara cikgu pangkah truih' [bahasa utagha] 

addmath - (addmaths aku tinggal soalan janjang, aku jawab soalan kuadratik , part graf ja habis cita) dpat kau lulus Haaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa

bio - (tawu markah ja paper tk dpat lagi)

sejarah - (aku budu sangat pi fokus kat paper2 ja . p1 aku ranap habis!)

bm - (kekurangan idea nk tulih karangan. aku bercakap mmg twentyfourhours tapi cakap lebih kepada kalut mmg kalut aaa bm aku)

bi - ( dapat A- sebab gred jatuh . hee )

mathmath // mathmodern - ( praktis bnyak2 In Shaa Allah  dapat jawab na )

agama - (belajaq agama ini adalah wajib. hehh)


aku
adalah
minah yang tidak secergas dora dan monyetnya


ini monyet berooke aku 

 

2 comments:

Amar Syahid said...

Wuuhuuu..semoga menjadi vegetarian yg berjaya..chayok2!

anis Sk said...

@Amar Syahid semoga menjadi arkitekk yang kreatif serta inovatif amar.. !