Thursday, 4 June 2015

Bangkitlah Harimau Muda

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum helo hui


Gambar ni aku edit time 2011. Masa tu memang gigih berapi semangat #TeamMalaysia #HakuAnakMalaysia #HarimauMuda #HarimauMalaya aku beb sebab :
  1. Umur masih mentah dan jagung
  2. Belum puberty dan masih baru mengenal apa itu erti bola berbentuk bulat
  3. Ramai pemain ada rupa hik hek (tampo dagu cikit)
  4. Ada perasaan gatal tahap kalau boleh nak kawin dengan player bola masa tu jugak
  5. Lagi 38 sebab lain yang tak mampu aku nyatakan, ai malu hui

Dulu memang Harimau Muda hebat. Rindu kehebatan yang dulu, tapi dulu tu dulu jelah. Baik kita jadi hebat untuk sekarang. Haa kan ayat putar belit dah keluar
Haritu lawan Vietnam kena debik 5 gol berbalas 1. Harini Mas lawan Thailand 1-0 , deret tiga kekalahan. Banyak komen komen dekat twitter kata "pergi balik jelah Malaysia(bola)" "pack barang arr tak yah bertanding" 


Don't lose hope okay
Kita duduk tengok bola dekat rumah
Doa yang baik-baik jelah
Kalau kalah pun
Takda rezeki
Mungkin lain kali
Kita menang sukan sea
Macam 2011 :)
.
xoxo
 

No comments: