Saturday, 6 June 2015

Caringnya Huhu

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 



Aku kan tolong mak abah kat kedai tiap petang  

Memang aku duduk kedai sorang je la kan sebab familiy yang lain ada hal masing-ii 

Suatu hari , ada customer tu 
Mata dia melilau ke  dapur belakang  lepastu dia tanya 

" Tak takut ke dik , jaga sorang-sorang ni? " 

Aku senyum..
" Takda apalah, ramai orang lalu lalang. Carwash sebelah ada klinik 1M sebelah ada. "

*tapi dalam hati* 

Kalau time nak kincing tu takutla juga. Haha  

13 comments:

jo said...

Berani akak jaga sorg.?😰😅haha

tenku butang said...

bahaya juga tu tau.. hati2 ye

anis Sk said...

@tenku butang terima kasih , hehe

anis Sk said...

@jo In Shaa Allah tak de apa, kecuali makhluk tuu haha

syasandeul said...

kalau ada org sekliling ramai tkpe but still perlu beware ok ^_^

Nurulee said...

huish. be safe okay.

KorN said...

jaga2 ade yg memerhati. eekeeke

Puteri Afiqah said...

beraninya akak :) huhu.
Thumbs up!

anis Sk said...

@syasandeul bila tiba malam tu sunyi jgak la, thanks hehe ^_^

anis Sk said...

@Nurulee yea i will , thanks =)

anis Sk said...

@KorN spa ja yg nak perati kekekeke

anis Sk said...

@Puteri Afiqah nak wat cemana, kenalah gagah. Haha tiqiu

sue sue said...

hati2 ye ..insyAllah kalau niat kita nak cari rezeki,,Allah akan lindungi...

singgah blogwalking :)