Saturday, 29 August 2015

Terbang ke SPM , fiuuuuuuu ✈️

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum dan Hi !

cari lah daku. Klu : the shortest alien among the monsters. Huhu

Eh tak syok. tukar sikit

the shortest princess among the other princesses ! Hew over pulaks

   Semoga Anis farina bt. Mohamad Nor&Junaidah memperoleh 8A dan 1Lulus dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia. Aamiin
Aku mohon,
doakan aku ya kengkawan .


Aku sedang menghadapi trial sampai 3/9 nanti. For now BM, BI, MATHMATH, SEJ, paper 1 BIO alhamdulillah dah selesai jawab . Tapi aku gagal menjawab dengan baik because my preparation was zero dan bukannya infinity . *sigh* aku kecewa dengan diri sendiri *sigh* sungguh tak  adil kalau result aku okay, kan? 

 i donno i donno i donnnnoooooooooooo 


tadi aku scroll-2 ig, then  i found a caption sounds like this. ( aku ubah nama dia kepada nama aku , kengkunun dapat nasihat begini =) )

"Anis, Allah benci orang yang putus asa" - ustazah
lepas aku jawab sejarah kertas 2 aku terus down weh =')


Aku nak share sepatah dua kata fasal kegagalan tapi dalam bi (aceceece bukan nak acah speaking ke apa, lebih kepada nak improve kan grammar sebagai persediaan nak pergi ke negara orang gittuew. Haha! Angan angan sangat)

"Failure is not an alternative way to success. It is something to be avoided of, but it's also only a temporary setback on a bigger, significant course" - petikan daripapda www.entrepenure.com ahaks kantoi 


Itu je. pendek bukan
Gtg bye wassalam , annyeong


 

No comments: