Thursday, 4 July 2013

Pencarian Sponsor Untuk Giveaway SK dan Hajar Rushdi

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalamualaikum , salam sejahtera


Tolong jangan terkejut kenapa anis tiba tiba nak cari sponsor. Cadangnya, InshaALLAH lepas PMR nanti, anis dengan Hajar nak buat satu giveaway ! . Apa? Kenapa lambat lagi nak mulakan ? Hehe mestilah kami nak fokuskan pada PMR dulu okehh. Lepas settel , kami akan mulakan giveaway tuh. InshaAllah .. Anis sponsor apa ? adalah, klu nya boleh dipakai hari hari. Hee apa benda tu ? TUngguu .

Anis sedang mencari sponsor untuk mensponsorkan barang barang blog , topup, pakaian atau lain lain :-

ITEM BLOG
  • review blog (hanya 2 sponsor diperlukan)
  • edit blog/ header/banner/lain lain (hanya 2 sponsor diperlukan)
  • doodle (hanya 2 1 sponsor diperlukan)
TOPUP
  • topup rm5 (hanya 2 sponsor diperlukan)  masih mencari!
  • topup rm10 (hanya 2 sponsor diperlukan) masih mencari!
  • topup harga lain2 .. masih mencari!
ITEM LAIN
  • Dress / peplum dress
  • Shawl / tudung bawal
  • Felt Craft
  • Aksesori
  • Novel atau buku buku lain
Anda berminat nak sponsor ? Sila pm saya di facebook kat sini
atau facebook hajar
atau fanpage anis
atau fanpage hajar

APA FAEDAHNYA ?
  • Trafik anda akan semestinya meningkat  =)
  • Followers juga akan meningkat ^___^
  • Likers fanpage akan naik 
  • Pahala itu semestinya. (kerana anda membantu kami :))
Entry ini akan anis lekatkan dengan gam gajah anak beranak


35 comments:

Nies alhaQ said...

Semoga dipermudahkan segala urusan. Bagus, fokus pd PMR dlu yaa! All the best dik. :)

anis Sk said...

@Nies InshaAllah terima kasih kakak anis .. ^^

S.K.A said...

PMR bila ye?? mcm berminat je he3..tp xsure la nk spnsor ape =)

Che Rosliza Che Mat said...

semoga ada yg ingin sponsor dan di permudahkan...

anis Sk said...

@s.k.a pmr bln 10 nnti. nak sponsor ? ala s.k.a kn pandai wat doodle. hehe

@Xhe ROsliza Che Mat inshaAllah terima kasih ^__^

S.K.A said...

he3 ape pun nnti bgthu jwpan cmne :) kalau bt ikot mood ni ssh jgak he3..

anis Sk said...

@s.k.a betul jgak, okey anis tunggu , hehe tq =)

Nurainira Zurain said...

kak anis . eyra naktry jadi sponser untuk doodles boleh tak ? tapi , taksure lagi laa . just naktanya , katmana tempat nakdownload sofware for make doodles ye ?

anis Sk said...

dik eyra boleh search di google yaa dik =) or search kat blog akk ^__^

http://studentkecik.blogspot.com/search?q=download+paint+tool+sai

Aida Ismail said...

Akak pun rasa macam nak sponsor jugak. Tapi tak confirm lagi. Nanti akak pm k ^^

anis Sk said...

okay kak aida :D thank you ! ^^

Nurainira Zurain said...

okay kak ! thanks for tuto !

anis Sk said...

ok dik ainira =)

AiSyA LiEzA said...

alaa.. baru nak sponsor top4... senang sikit.. >.< tapi dah xde.. xnak tmbh kan ke?? ekkekek :))

Nur Azwa Edora said...

wahhh , baru f3 , tapi blog cantik sgt2 , design sndiri ke dik??? :D

anis Sk said...

Kak Aisya, hehe boleh jugak kak . hihi nak nak ^.^

#Nur Azwa Edora x lah kak, blog sy simple je =) terima kasih, hehe a'ah ^^

AiSyA LiEzA said...

olrite.. deal.. insyaAllah ^^ rm 10 je la.. wkakkaka..*kalau keje leh akk tmbhkan 0 kat belakng..ngeh3 :P*

Nurainira Zurain said...

akk . dahtry buat doodles tapi , takjadi la . tapi , boleh takkalau ainira naksponser top up RM 5 ringgit ?

anis Sk said...

@Aisya haaha RM10 pun dah cukup, terima kasih bnyak2 kak aisya :D

@Ainira boleh sgt dik ,, tq =)

anamizu said...

semoga dipermudahkan segalanya tau dik :)


geram tgk blog ni kiut sgt! hehe

S.K.A said...

alamak..melepas..bru nk spnsor to4 rm10..hu3..tmbah la Anis..he3

anis Sk said...

@anamizu thank youu kak ^.^ InshaAllah .

@S.K.A yupp anis masih carik lagi sponsor top4, sure sure ! =)

Nurainira Zurain said...

ok kak ! Thanks .

anis Sk said...

@Nurainira Zurain welcome dk ;)

Nurainira Zurain said...

so , eyra dahdikira sponsor for topup RM5 kn ?

anis Sk said...

@Nurainira Zurain iyo dik, syarat2 apa ye ? =)

S.K.A said...

hehehe..okeh set!! =)

ejulz said...

nak sponsor lagi?

anis Sk said...

@S.K.A hehe okey ! =D

anis Sk said...

@ejulz yup masih nak lagi =)

Eda Johari said...

dtg singgah sini dik.
Nk follow tp button follow tak boleh guna. Selamat bersegmen dik :)

Ida Syuhada said...

Salam anis bucyukkk... Kak Ida pun nak jadi sponsor awak... akak cup topup RM10 X 2 boleh tak? nanti akak msg di fb

Aisyah Jane said...

salam kak anis..aisyah nak sponsor topup rm 5 x1 boleh x

beautified by MK said...

akk mak sponsor jgk..free sesi skin care n makeover klass..plus produk skin care international Mary Kay..

anis Sk said...

@Ida Syuhada wassalam kak ida comeyy, hee okey terima kasih kak :D

@Aiyah Jane wassalam, boleh boleh, pm fb yee ^_^

@beautified by MK boleh kak, pm facebook yee ^_^