Tuesday, 2 July 2013

Blog Nie Bakal Berehat Bersama KitKat

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum =) (ini autpost tau, anis ada kat sekolah kut, kut)


Setelah penat lelah anis berblogwalking semalam, jadi hari ini secara dukacitanya (cewah) , anis nak rehatkan blog anis nie okeh. Bulan puasa nanti anis akan busy sikit. Lagipun, pmr nak dekat. Kali ni, serious talk, tak boleh nak main main lagi kut. Pmr tinggal beberapa hari je lagi nieh. Pejam celik haa sampai lah waktunya.

Jadi, sebelum hamba mengundurkan diri, anis nak mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak ! =D Semoga di bulan yang mulia ini, kita sama2 memperbanyakkan lagi beribadat kepadaNYA. Nanti kat lorong anis ada buat moreh ! Weee ~ suka suka ^__^

This is the last entry , kita jumpa lagi di bulan 11 nanti, InshaALLAH , =)

salam by Student kecik. 

p/s : I'll michiuuu 
 

22 comments:

Mizz Aiza said...

selamat menyambut ramadhan al-mubarak.. semoga kita memperbanyakkan ibadat di bulan yang mulia ini..

Farah Waheda Wahid said...

selamat menyambut bulan ramadhan, study smart and all the best in your PMR examination... *_^

Harith Iskandar said...

rehatttt jgn tak rehatttt :p

AiSyA LiEzA said...

slmt mymbut ramadhan dik.. smga bjya lam pmr ^_^

S.K.A said...

okeh :) slmat mnyambut ramadhan n all the best k..smoga tenang je bila study..

Nao Mei said...

Lamanya dik..hihi...tak pe..good luck untuk PMR tau...:)

Haryanie yusraa said...

Gud luck sis. Do your best.. Keep on praying to Allah.. so u can face the exam wt ease.. :)

Nana Liena said...

heee..ala baru nak ajak tengok blog baru kita..hehe..salam ramadhan ya.. tak lama lagi dah nak PMR..hehe.. all the utk trial dengan real PMR ya..buat betul2.. :)

anis Sk said...

@Mizz Aiza Aamin kak =)

anis Sk said...

@Farah Waheda Wahid thank you beeli much kak farah ! I will inshaAllah.

anis Sk said...

@Harith Iskandar yups yups rehatttt .

anis Sk said...

@AiSyA LiEzA tenkiuu kak aisya =D

anis Sk said...

@S.K.A hihi okehh inshaAllah =D

anis Sk said...

@Nao Mei takpe nnti smpi la bulan 10 tuu, hihi terima kasih cik akak =)

anis Sk said...

@Haryanie yusraa thankss yanie ! inshaAllah aamiin =3

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Bw sini!

Btw, Join jom!

http://koxtau.blogspot.com/2013/07/2013-giveaway-from-farra-izzaty.html

anis Sk said...

@Cahaya Kebaikan ♥ inshaAllah =)

anis Sk said...

@Nana Liena hehe takpe kak sy tgok jugak, InshaAllah terima kasih ! ^__^

S.K.A said...

Salam Ramadhan Anis =) selamat berpuasa..

Aida Ismail said...

Selamat menjalani ibadah puasa dik. :) Best of luck for your upcoming PMR! ^^

liana sulaiman said...

gud luck

Nies alhaQ said...

Disamping fokus pada amal ibadah di bulan ramadhan, fokus jua pada pmr yaa syg.
All the best!
Moga Allah permudahkan segalanyaaaa.