Wednesday, 7 January 2015

MLM 2014

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamualaikum


Sedar tak sedar, nak habis dah kan MLM2014. Lepasni apa pula? Super Spontan versi kanak-kanak ? (anis dengar cerita la)

Tak silap anis dah nak masuk minggu ke 9. Minggu ke 9 atau 8? Ayoyo lupa sudah. Haha. Bagi anis, tahun ni ada satu minggu tu semuaa kelakar. Ada satu minggu tu semuaanyaa tak kelakar. Biasalah hidup ni umpama roda, kejap di atas kejap di bawah. Klishe sungguh ayat itu hee.


Gambar [kredit] dan siapa yang telah tersingkir tu anis kasi palang. Jangan marah yaaa..

Minggu lepas, hari Jumat punya kelakar ! PSSST : Jalor kureng . Maaf ! Ni pendapat anis ja. Anyway kalian sokong yang mana? ^__^ Saya sokong Zero ! Pantang mundur kecuali operasi. 


Yang sorang abang , dua orang adik nakal
Sekuntum Melati belum dipetik orang, Aduuh ~!!

11 comments:

Sabrina SA said...

hahahahaha ina pun sokong Zero. Kelakar gila sampai nangis2 gelak T-T Tak sangka diyorang ni tetibe je naik.. Semua punchline mengena kan.. Haih.. Harap2 lah diyorag jd juara kan ^^

Anis Farhana said...

MLM ni saya tengok Sepahtu ja. bila kumpulan lain perform saya p baca blog orang haha

anis Sk said...

@Sabrina SA hah kann. Inilah namanya rezeki. In sha Allah, mereka kelakar sangat !

Katnyss Deen said...

Huhu, ayah kak nies punya la layan citer ni. Huhu. Takleh langsung nak tuka channel kalau tym crita tu start.

anis Sk said...

@Anis Farhana ehh tgok sepahtu ja? Cer tgok zero plk. hihi

@Katnyss Deen Samalah ayah anis pun. satu family duk depan tv Hueheheu

Aqilah Azmi said...

kan? qila harap sgt Zero ke, Shiro ke jadi juara kikiki sbb seriously their punchline berpunch and bukan sbb popularity ke ncem ke kan hihihihi

anis Sk said...

@Aqilah Azmi yea betul kak. Klau ikut populariti hmm macam tidak adil.

Najib Ariyan said...

Salam kenal.... ngeeeeee sekali pun tak pernah tengok MLM ni.... sorry yek

anis Sk said...

@Najib Ariyan Salam kenal najib ariyan.. Skali skala tu nengok laa yer, Heee

Harith Iskandar said...

opsss sy xminat zero w.pun dh habis pun hehehe ;p

anis Sk said...

@Harith Iskandar zero winn Hihihi