Monday, 5 January 2015

Pencarian 5 Blogger Bertuah

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

"Klik banner untuk join ya"

kata penganjur:

Bertuah sangat ke blogger yang 5 ni? Haa kalau korang nak tau blogger yang bertuah 5 orang ni akan menerima topup bernilai emmm.. RM10 seorang...  cukup? Harap-harap cukuplah. Kahkahkah.

Menarik tak? Kalau rasa menarik boleh la join giveaway ni.

----------------------------------------------------------

Cara-caranya??

1. Klik Like dan Follow blog ni.
2. Copy n' paste entri giveaway ini dan post di blog korang. Jangan lupa link back entri korang tu ke original post, takut nanti dorang tersalah faham pulak. haha.
3. Lepastu korang tag 3 orang kawan blogger korang dan notify mereka. (takyah notify lagi bagus cerah sikit peluang nak dapatkan topup =P)
4. Kemudian letak link entri korang berkaitan segmen ini di ruangan komen di bawah.
5. Kemudian jangan lupa tekan submit komen tu pulak. Hehehehe.

----------------------------------------------------------

Tarikh tutup??

Tarikh tutup adalah pada 18 Januari.. dan pemenang akan dimaklumkan pada 28 Januari. Kemudian 5 blogger yang bertuah itu akan diberitahu dalam masa yang terdekat.


Anis tag : JJ / Sal / Syaaz

8 comments:

Syafiq Kamaruddin said...

Hai Anis, thanks join GA..

Senarai peserta boleh tengok kat sini https://docs.google.com/spreadsheets/d/1swNkCRsvpDGiDRS9BL1eFWypRrDVbeVTuZnclHD5QP8/edit?usp=sharing

GOODLUCK! =)

anis Sk said...

@Syafiq Kamaruddin thanks yaa =)

Sabrina SA said...

good luck okay ^^

anis Sk said...

@Sabrina SA thanks ina =)

Nao Mei said...

Good luck dik..

anis Sk said...

@Nao Mei tq cik akak =)

Katnyss Deen said...

Gudlak yer adikkk. :D

anis Sk said...

@Katynyss Deen terima kasih kak nies (=