Monday, 9 April 2012

Button Like Fanpage

Assalammualaikum .
Awak ade fanpage ? Nak letak kat blog ?
Macam saya punye tu, slide² lagi :) . Lets start~
Mule² pergi link >Facebook Like Box< nie . Pastu die keluar cam ni kan ? Jangan la cakap tak de
Kecut perut  I nanti~hihih~
Ubah je macam gambar kite bagi ni oke ~~
Ikut je gambar tu..Tak tau Facebook Page URL tu ape ?
Gini ha~bukak korang punye Fanpage tu, pastikan dah dicipta, baru boley buat tutor nie
Tengok kat atas sekali tu, :
Copy je tu tau & paste kat kite tunjuk tadi tu :)
Kalau dah siap menyiap setting nye tu, tekan Get Code
Nanti die keluar macam nie :
Tekan IFRAME then baru copy :>
Nak letak kat mane ? Page Elements-->Add Widget-->HTML Java Script
SIAP ! ! ~
*Kite tau tutor nie dah berzaman, lapuk tapi tak salah kan hihi~

No comments: