Monday, 30 April 2012

Url Blogspot Dieksploitasi

Assalammualaikum .
Time blogwalking tadi kat blog sini, terbaca lah satu tajuk "Url Blogspot Diekploitasi"
Diekploitasi ? Siapa yang buat tuh ?

Okey, cer korang taip url korang dekat new tab macam nih :

http://aduduvsalienpink.blogpot.com/  --->tiada 's'
 Itu yang tak de huruf S, atau taip macam ini :
http://aduduvsalienpink.blogpsot.com/  --->huruf p dengan s terbalik
 Nanti die akan ke laman web macam ini
"Mega Site of Bible studies and information"

Lihat, orang kafir nak menyebarkan agama diorang melalui url blog kita,
tak kisah lah url ape, janji url blog, bukankah ramai umat Islam yang mempunyai blog..
Orang kafir akan melakukan pelbagai cara nak menyesatkan & melalaikan umat Islam .
Umat Islam perlu kuat supaya tidak ditindas oleh musuh-musuh .

Urgent & Take note .. yea saudara-saudara Islam ku :) Lepas ni nak cari info lagi

P/s : Sharing Is Caring, saya ambil daripada blog ini .
 Assalammualaikum .

No comments: