Sunday, 15 April 2012

Edit Gambar Pakai pixrl.com(kumis/misai)

Assalammualaikum .
Err ... internet slow gila lah tadi, hang jap lappy ni, sempat menelan sebungkus nasik lemak*tak habis lg ni
Nasik lemak tu, sambal sedap tapi siket je sambal tu [eh2 bersyukur la] hihi
Okey, yang ni nak buat misai kat gambar korang, pakai pixrl.com *best la pakai ni. edit gambar cantik2* :)

Tengok ni gambar adik aku ada misai 'Waah ! cayalah dik .. kalah along kaw'
Siap jadi stem lagi, jangan salah sangke bro~ aku memang jahat ! Haha
Nampak ade bintik2 tu, haa tu la die :D

Nak kenekan orang ?~Let's Start~
1 >>Pergi ke pixrl.com
2 >> Follow gambar aku ni eh comell


3 >> Tekan yang aku petakkan tu ye [ kale merah ] tu

4 >> Buat la garisan kat antara hidung & mulut pastu jadik kan~HIHI

5 >> Jadik la macam orang tua


Mule2 aku nak buat ni kan, aku nak buat gambar Nazmi Faiz taw, alaa Nazmi2..
Haha , pastu time nak buat tu tak jadi, *die memang tak nak misai 'kut'
Then, tukar gambar buat gambar my brother, *jadi pulak [tertebalik]
~Huhu~ baru nak tengok cam mane rupe Nazmi ade misai, k lah chow !
Babaii.. Assalammualaikum

No comments:

Anis Student Kecik