Saturday, 21 April 2012

Tema berubah di Facebook

Assalammualaikum .
Mungkin tutor ni dah lapuk, sebab dah lama saya guna~ :>
Tapi saje nak share kan, huhu

Tengok ni fb saya sebelum berubah tema :


Selepas diubah tema :


Itu bukan fb saya ~

Owh..yang nih hanya kite sahaja yang boleh nampak, friends tengok fb kite biasa2 je..

---------------------------------------------
1  ]  Pergi ke link >>SINI<<

2  ]  Klik Facebook Theme or Twitter or Whatever :)


3 ] Klik theme yang korang nak, ikut gambar [ yang aku kotakkan tuh ] tp salah satu je


4 ] Klik Install With Stylish tuh ye



5 ] Tunggu jap & lepas tuh bukak facebook korang. Jadik macam nih ~


-------------------------------------------------------
Kalau Rasa Nak Buang

Nak buang, pergi ke facebook korang, nampak ade macam nie kat lappy korang kan,


Kat atas tuh, ye yang itu~ Klik je tu & klik delete ye



& kembali seperti biasa :') !

Kalau tak jadi, awak bukan pengguna Google Chrum kut..huuu
Assalammualaikum

No comments: