Wednesday, 8 August 2012

Hari Ini

"Hari ini ku datang riang, tersenyum, buat ku senang !" Eceh. Nyanyi pulak .
Assalamualaikum sekali lagi. Hi ! Rindunye lah dekat blog bucuk-bucuk ni. Seminggu tak bermandikan entry daripada Anis. Alhamdulillah, dapat jugak line tenet T^T. Merengek-rengek nak bukak blog ni macam budak-budak (slank D). Haa, perasan tak blog ni kesunyian ? Perasan tak dah ade 14 ekor cengkerik dalam ni ? Perasan tak muka Anis dah banyk jerawat ? Hew hew *mane ade . Mungkin ade. Dah bersedia nak dengar entry Anis lepas 7 hari menghilang ? ^^

Sebenarnya, tidak ada apa-apa untuk diceritakan . Hanya nak bubuh dua gambar je . Gambar pertama, Alyph SleeQ reply twitter Anis . Hehehe, tak jelouskan ? Bagus-bagus .. :)
And lagi satu, gambar ni Anis nak mintak maaf sebab dah lame den tak post sini
Mintak maaf ye :)
Tu lah time Anis tak ade line internet bukak Photoshop memanjang :(
Sedih .. babai !

No comments: