Tuesday, 14 August 2012

Kekeringan IDEA !!!

Assalamualaikum,
Huhuh, kenapa sekarang ni otak Anis dah kekeringan idea ? Kenapa, kenapa !!?
Cuma time nak design blog jer otak ni full : ( . Haissh, boleh sesiapa bagi tips untuk Anis mengembalikan balik idea untuk ditaip di blog hijau ni . Cey, berwajah baru nampak .

Trafik semakin lama semakin slow, slow & slow down. Followers semakin mantain, mantain & mantain. Cbox semakin banyak, banyak & banyak dengan link iklan yang mengarut dan menyakitkan hati. Nasib baik bulan puasa.. Kalau tak, dah lama Anis cekik-cekik manusia tu.

Esok Anis tak pergi ke sekolah ! Yeah ! Tapi kena tolong mak buat kuih siput untuk Hari Raya nanti. Malas nye nak gentel-gentel benda alah tuu :( Sabar Anis, sabar .. Hari Khamis ni balik kampung dekat, Sungai Tengi je pun. Hehehehe .. Okey lah, kering idea sudah mari. Bye Assalamualaikum.
Keep calm and do the best thing
P/s : Header tu header yang Anis paaaling sukaa !

No comments: