Wednesday, 29 August 2012

Tatkala Namaku Disebut, Bergetar Sukmaku

Credit gambar : Google .

Assalamualaikum .
Cewah tajuk aku malam ni .
Tatkala namaku disebut, bergetar sukmaku .
Main taram je pun .
Quote tu aku tibai sikit-sikit .
Tiru dari novel cintan mak aku . Aku suka novel tu jugak T^T .
Okey . Aku bagitau ape yang membuatkan aku bergetar bila nama aku di sebut
Bila cikgu panggil buat presentation di hadapan kelas - -'
Erk . Tu je . Eee, aku memang tak boleh nak buat presentation depan kelas .
Memang dengan secara automatik dan tanpa dipaksa-paksa .
Aku akan terkena penyakit Parkinson .
Menggeletar je . Seluruh badan aku menggeletar .
Dan aku akan menggelabah anjing . Bak kata orang .
Tapi takdelah sampai teruk macam gambar tu :P
Sampai terbongkok-bongkok . Gigi pon tinggal dua .
Haha . Mane ade lah :P
Sebelum nak buat present, memang aku dah confident dan yakin .
Aku akan membuat nya dengan jayanya *cey .
Tapi biLa je aku berdiri depan kelas .
Menggeluncur kepala lutut eden ni . Tinggal kulit je xP
ApeLagi, memang sah2 la present aku tu jadi macam orang tua yg presentkan .
Markah pun dapat ciput je .
Dan paling yang membuatkan aku naik hangin gila .
Bila orang dalam kelas tu buat bodoh je .
Sembang2 dengan kawan . Bukan nak dengar ape yang aku cakap --'
TuLah yang buatkan aku benci nak present .
Tapi esok, cikgu suruh kitorang present untuk KH .
OhMyGucci ! Macam mana aku nak buat ni .
Dah lah sensorang dok depan cakap panjang lebar .
Aku harap besok aku tak datang SEKOLAH . Muahaha .
Setakat ini aje cerita panjang lebar aku .
Sekian, bye .

2 comments:

Sue PeLik said...

hahahah nk thu satu rahsia?? cikgu pun terketar2 nak mengajar awak kat dalam kelas tuh tahu?? :))

♥ Anis said...

@Sue PeLik Haha
Ye ke ..
Tp kalau cikgu baru memang menggeletar la :D