Wednesday, 29 August 2012

Lagi Gambar Instagram Klon Aku

Assalamualaikum .
Semalam aku sempat post 3 gambar je .
Nak tengok gambar semalam pergi entry ni .
Ade banyak lagi gambar yang tidak diupload lagi - -' .
Sekarang, siLekan melihat gambar-gambar Instagram klon aku . Trololol .
Nak tau kenapa tengah2 tu macam cacat .
Sebab aku klonkan gambar seseorang daripada ada kepada ghaib .
aku ni ade bakat lah nak jadi pengganti Profesor Klon . Kan kan kan ! T^T
Berperang aku dengan nafsu nak bukak blog dan update entry .
Padahal kerja GEO masih menanti aku untuk menyiapkannya . Alaa ..
Okey, pukul 11 . Bye-bye .
Nak aku edit gambar ?
Just inform me, don't be pretty shy !
Haha . Tengok lah kalau masa aku panjang .
Eh, maksud aku kalau free aku buat lah . Erk T^T pahal ayat aku atas tuh .
Habis dah
Profesor Klon . 

2 comments:

unsecretostory said...

Camne bole ghaib tue . waaaa , terer ek . Professor Klon !

♥ Anis said...

@unsecretostory Haha
Guna Clon tools Photoshop je la