Saturday, 25 August 2012

Raya Oh Raya

 dan Anis mengucapkan selamat hari raya... baru nak ucap ? -_-
Blog ni dah menunjukkan hari Raya kat korang dah pun. Heeehee. Nak cerita Raya Anis memang panjang lebar laa, takkan habis la nanti. So, Anis cerita ringkas seringkas ringkas nye. Hehe, ni pon tak tau post ni boleh habis cerita ke tak sebab Anis asyik cakap "k, sambung nanti". Tapi tak sambung pun =__= Ngokngek ! Tau tak, post kali ini Anis buat satu perenggan je. Okey lah, I start now (: Anis pergi Raya dekat Tanjung Karang, pagi Raya yang sejuk, Anis sujud kepada Allah mengucap syukur kerana diberi peluang beraya dengan keluarga terchinta ! Lepas tu, malas nak tidur balik, main dengan adik sedara. Sembang-sembang kosong. Cakap tu, cakap ni. Yang lelaki pergi Solat Hari Raya. Anis tak pernah solat Raya. Terasa nak lagi. Lepaih lelaki semua solat, tradisi bersalam-salaman beramai-ramai di laksanakan. Time tu lah mak ayah saudara bagi duit Raya ^^. Poodah, tu yang aku cerita -_-. Okey, nanti aku sambung. Haa, kan dah cakap --' Sampai bila2 aku takkan sambung. K bai
I'M SORRY !

No comments: