Saturday, 20 October 2012

Doodle Menggilakan !

Sekarang perlawanan ATM dan Kelantan. Now dah (2-2) memang ni lah perlawanan final yang sebenar. Tapi anis tak nak tengok, nanti kalau Kelantan menang anis akan hilang kawalan dan akan berkurung di dalam bilik nyanyi lagu "gomo kelate gomo" HAHA -_- *talking nonsense!

Assalamualaikum kum kum .......

Alhamdulillah, akhirnya anis dah tau macam mana nak mencomelkan lagi rupa doodle-II ni. HAHA! Bestnya, sampai naik gila anis mendoodling. Dari petang tadi sampai lah ke malam asyik dating dengan Paint Tool Sai je, pakwe lama (Photoshop) ditinggalkan. Betapa tajam nya ex-pakwe saya merenung saya dating dengan PTS :P Wheee.... tapi anis dengan Photoshop still ada deal lagi. Dia lah yang tolong anis transparentkan eemm, transparentkan ape eh? Btw, sayang kedua-duanya*menyampah

Memula, tadi anis bukak blog enna yang fasal mendoodling tuu, lepas tu anis tengok lah doodle dia. Oh My Gucci! Comel sangat sebab ada shining-II tu. Lepas tu dia bagi link dekat mana dia belajar buat doodle comel, dekat blog Azzahsaid :) Terima kasih ku ucapkan. Terasa lega tiba-II

Jeng jeng jeng jeng! Tapi diingatkan, doodle anis tak comel! Jangan bersemangat sangat nak tengok tau tau tau. Nanti malu pulak .... huhuhu. Ni doodle untuk enna. Dia pengawas pusat sumber so anis buat lah baju dan tudung nya warna hijau. Hihi, sorry tau kalau buruks. Baru practise ni..eehee
Nak tengok magic tak? Tak delah magic sangat.. doodle ni nampak lebih shining. Ala ala belon gitu >.< cute
Doodle epal pon nak menyibukkan diri jugak! So here it is :)
Yang bawah ni pulak, saja anis nak try buat doodle freehair. Dan ni lah hasilnya. Amat sombong dan amat juling jika dilihat dengan lebih terperinci xD

And, for the last...... doodle couple tapi diri jauh jauh sebab dekat dekat nanti ada orang ketiga merasuk dan melakukan perkara yang tak elok. Hahaha~
Yang perempuan tu syok sendiri. Perasan comel je padahal mata pakai maskara dan celak setebal tebalnya. huh! Nanti kalau ada masa lagi anis nak lukis muka kawan kawan anis yang comel comel tu pulak. Bye

12 comments:

Ainin Suffiah said...

ahhhhhhhhhh! kenapa comel sngat doodle2 sis tu! jelesnya! haha :)

nis said...

Wow! Cantiknya Anis!Pandai Anis buat!Serious jealous! Nis x pandai sangat buat doodle XD Nak jugak.. Serious doodle perpustakawan tu cantik. Ikhlas nis puji ^_^

Jemput ke blog saya

http://nornishanisrina.blogspot.com/

enna zackni said...

walahai...susah2 je, HAHA terima kasih banyak2... rajen kau eh? terus buat sampai 6/7

♥ Anis said...

@Ainin Suffiah Hee, thanks dik :) Tak ade lah comel mana pun..

♥ Anis said...

@nis Terima kasih Nis ^^ InsyaAllah kalau anis free anis buatkan untuk nis ek?

♥ Anis said...

@enna zackni Hehe, aku bosan so aku mendoodling lah..eh aku pon nak doodle dari kau jugak! HAHA

nis said...

Thank you Anis ! ^_^

Pootery Zarith said...

kelantan menang. dah agak.

Aira Dawson said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D saya ambil ya

♥ Anis said...

@nis welcome..:)

♥ Anis said...

@Pootery Zarith Saya dah berkurung dalam bilik dah T^T

♥ Anis said...

@Aira Dawson Okay2 thanks