Wednesday, 17 October 2012

Untungnya, blog ni banyak artis masuk!

Assalamualaikum dan hi *muka berseri*
Haa, nak tau tak blog cabuk anis nie ada artis masuk. Bukan seorang, bukan dua orang, tetapi lebih 4 orang :P HAHA, ok lah tanpa melengah kan masa, meh ceq habaq ! Kalau nak tau, korang kena bukak cbox anis. Tak jumpa eh? Takpe nanti anis buat besar 10 kali ganda daripada ahli sumo. Tu dekat atas navigation tu, tekan dekat "chat here" tu. Klik klik, nanti ada pop up cbox anis, kan? Tadaa

 
LOL :P Suka nya suka nya. Sebenarnya ada lagi, tapi nanti korang jeles pulak
Nak tau rahsia artis masuk ke dalam blog? Mudah je, jangan update berbulan bulan dan jangan blogwalking sana sini, dapat lah benda ni ^^ Senang, kan? So, apa tunggu lagi, cepat lah buat ! *hahaha*

#Anis confirm, blog korang pun ada artis masuk, kan? Hikhok :P p/s : kredit kepada makcik nie untuk gambar.
Saja mereka cerita untuk mengelentong korang di pagi yang mulia ini. Bai bai

6 comments:

Mumbling online............. said...

okey lain kali minta izin dulu yeah !! gambar tu.. hahaha takpe..! ape aq merepek..!!

Yana Aina said...

diorg tue artis ekk...cbox yana pon ada nama3 artis tue. heheh untung ler ... kikiki

Izzah Norlizah said...

La,,,ingtkn btl2 td,,,^^

CikNana said...

hahahahaa..byk artis wo..he

Syaza Nazurah said...

Haha. Sekarang dah tak excited pong sebab diorang saje je suruh kite klik link tu. Kadang2 link ape ntah yg dia taruk. haishhh.

♥ Anis said...

@Mumbling online......... : HAHA, but aku dah kredit :D

@YanaAina : artis clone ni. Cari publisiti murahan xP

@OzzahNorlizah : Hehe, terkena!

@CikNana : Haha banyak weii

@Syaza Nazurah : Tu lee yang anis hangin tu :)