Saturday, 27 October 2012

Hari Raya AidilAdha

Assalamualaikum.
Happy raya korang? Aku happy sebab dapat balik kampung nenek.
Bila aku duk kat kampung nenek, mesti berat aku naik T-T
Kalau duk sebulan, mahu jugak naik 20 kilo. HIHI
Aku and family bertolak dari rumah pukul 7.00 pagi raya tuw.
Pastu sampai kampung dalam 40 minit.
Biase lah, kampung aku dekat-dekat huuu -..-
Dua-dua dekat Selangor. Satu Tanjung Karang, satu Sg. Tengi.
*---------------*
K, sampai kampung, sedara aku yang lain sedang menghadap.
Menghadap apa? HEHE, mesti lah makanan. Rendang ada nasi impit ada..
Sampai-sampai tu aku tak pike ape dah selain .. makan. *kahkah* 
And, makan time pagi, makan time tengah hari. Perut aku kata "stop lah makan tuw!"
Aku buat dek je perut tu meragam. Sumbat lagi sumbat lagi *keluar tanduk 5 inci* 
"Brrrkk". Mencicit cicit aku lari ke toilet belakang --> luar rumah.
Dan akhirnyaa ........... some text missing.
Heeheheh, ok lah babai! Tapi sebelum tu, sempat lagi kan aku ucap Salam Aidiladha dekat korang
Salam sikit!
Lepas breakfast, kitorang salam-salam. Dapat jugak aku duit raya daripada nenek!
Haha, kau hade? T^T
P/S : Sorry ek pakai aku segala .

4 comments:

MarliaMarble said...

dahsyat betul naik 20 kg..! >_<

♥ Anis said...

@MarliaMarble

HIHI, a'ah 20 kg!

ciksengeh :D said...

huntunglah dapek duit raye ^_^ hehe

♥ Anis said...

@ciksengeh :D

Untung-2~ Hehe