Sunday, 7 October 2012

Entry Terakhir : Boleh Tolong, tak?

Assalamualaikum dan hello kakak-II, abang-II dan adik-II yang cantik, cun, handsome, comel sekalian. Ini entry terakhir anis sebelum masuk final exam. Esok anis dah start tak nak post, edit, bukak blog, facebook dan twitter demi peperiksaan akhir tahun T^T Sedih tu mesti lah sedih. Tapi, lepas exam, anis bukak balik. Hehe, okey lah anis nak straight to the point.

Pertama, anis nak minta tolong bagi lah pendapat dekat anis, blog ni nak kekal jadikan classic template/blogskin ke atau jadikan template designer/simple template? Citarasa anis memang berubah-rubah. Anis nak kekalkan sesuatu template tu *ceh. Tolonglah anis .... kalau korang rasa itu yang terbaik, cakap je :)

Kedua, anis nak exam ni, anis nak minta maaf jika ada para bloggers yang sakit hati dengan perangai anis, cara anis menulis, dan sebagainya. Selama 11 bulan anis dalam dunia blog, kalau ada yang tidak puas hati dengan anis, cakap je. Dan lagi satu, tolong doakan anis menjawab kertas periksa nanti boleh? Anis pon doakan korang jugak :')

Hanya dua perkara saja yang anis nak minta tolong daripada korang. Akhir kata, maafkan segala salah dan silap anis. Memang anis bukan nak ambil periksa PMR, cuma periksa akhir tahun. Anis tak tahu kenapa anis menjadi begitu takut dengan periksa kali ni. Mungkin takut akan dapat gagal lagi kut. Sampai sini saja, assalamualaikum semua. Bye-III
I will miss my blog! :')

No comments: