Sunday, 21 October 2012

Esok Sambung Exam -_-

Assalamualaikum kum kum ...
Esok periksa Seni kertas 1 dan kertas 2. So sekarang ni anis tengah prepare kertas dua dulu. Cari lah sample soalan di pakcik google yang teramat lah baik *tangan dibahu mata keatas* Kembang kempis pakcik dengar anis puji. Kertas satu terasa tak ada mood nak ulangkaji. Mampus kau lah anis, esok kau yang jawab. Hehe.
Ni muara sungai ke ek? Nanti nak lukis ni lah -,- credit gambar : sini

Lepas hari Isnin, hari apa? Hari Selasalah *ni pon nak tanya -_-. Hari Selasa cer teka periksa apa? Hee, hari Selasa lah hari yang anis palinggg suka! Sebab apa? sebab ada periksa Sejarah. HAHA, dengar anis ni macam pandai sangat bab-bab Sejarah. Pandai sangat sampai dapat D *tangan di bahu mata ke atas* Tapi tak apa lah, yang lepas biarlah berlalu, yang akan datang lakukan dengan terbaik :) InsyaAllah....

Hari Rabu periksa apa pulak ni? Hmm, maybe agama dan Ictl kut. Wuuu, hari weh, agama form 1 dan form 2 kawe dok baca lagi ni.. Nanti lah kawe bace. Tetiba loghat Kelantan ni kenapa? Tau lah semalam bola Kelantan menang T^T

Khamis dan Jumaat hari apa? Hehe, Hari Raya Haji! So periksa ditangguhkan. Tapi cuma 2 hari aje. Hari Isnin tu dah beriksa balik. Periksa BI dan Geo. Hafal lah tema, karakter tu semua :) Naik pecah kepala ni. Selasa pulak Math, dan rabu pulak Sciece sebagai penutup tirai peperiksaan akhir tahun. Semua yang anis dah baca yang last-II je, tapi yang belum baca depan-depan pulak :P  Hmmm.. dan hmmm dan hmmm

Ntah lah kenapa anis letak gambar ni.. Btw, tu lah baju raya anis yang warna pink tu. HAHA :P Bye

No comments: