Saturday, 6 October 2012

Freebies Header Part 5

Assalamualaikum dan hello semua. Dah lama anis tak buat freebies header untuk follower anis. So, siapa yang bukan follower anis tu tak boleh ambil header ni. Saya gurau je lah! Header ni simple je, doodle tu anis ambil dari blog kak tiqah dan eyra rawrrr. Terima kasih banyak banyak. Ayat tu aje yang lain tapi susunan doodle dia sama je. Pelangi tu original made by me. Ada warna yang soft, ada warna yang garang. Eh lupa pulak, credit tau kalau ambil header ni. WAJIB komen awak. Boleh re-freebies tapi pastikan ada nama saya ye...Sekian, harap maklum
http://i.imgur.com/yPab1.png
http://i.imgur.com/k3tV6.png
 http://i.imgur.com/4X9as.png
 http://i.imgur.com/7nTDn.png
http://i.imgur.com/wj9cM.png

3 comments:

nis said...

Ambil ya nk bwat freebies. Saya creditkan awak ^_^

♥ Anis said...

@nis oh sure!

Nafisah Nabilah said...

Amik ye? :)