Tuesday, 23 October 2012

Link Url Blog Saya Ditukar !

Assalamualaikum . Helo-helo
So, tajuk tu cakap blog anis nie dah ada nama baru ke !?
Apekah ? T-T
Tapi betullah tajuk tu tak tipu korang. Dia puasa hari ni.
Haa, hape bisik-2 tu ingat kami tak dengar ka?
Wey, wey, jangan lah kata aku ni gedik bubuh nama "studentkecik". Hihi :D
Aku buh nama aduduvsalienpink tuh macam blog ni blog budak darjah 2 tau!
Tu yang berubah jadi student tu. Ceyy, dengar ni macam aku dah masuk U pulak.
Aku masih belajar di sekolah menengah so tak salah kan? Hihi :D
Ok lah daripada adudu tu.. Nak sebut dekat orang pon malu malu alien :p
TATA! Delete nama aduduvsalienpink kepada studentkecik ok? Hehe
Adios. Mau ketiduran