Sunday, 14 October 2012

Jiwa Kacau !

Mesti dimulakan dengan gambar berkembar eh? -,-

Assalamualaikum dan hi ! Eh kata anis tak nak update dah, tunggu lepas exam ? LOL :P Argh! Perasaan anis menggebu-gebu nak update. Meronta ronta ni, tengok blog ni kosong, kosong je! Nak tau cuti ni anis buat apa? Heh, berdepan dengan buku yang bertimbun 10 kali ganda besarnya daripada ahli sumo. *haa tipu dia* Memang nak pecah kepala ni asyik asyik dating dengan buku je. 
Eip, jangan curik gambar ni (!)

Seriously, itulah pakwe saya yang menemani saya selalu :P pakwe, pakwe, pakwe. Saya bangga pakwe saya 10 kali lebih besar daripada sumo. Mengarut dah? Haha, k lah anis tak boleh lama lama. Nak pergi release tension beli ice blended. Bai bai

Copppp! Back to ur topic. HAHA, korang dah tengok cerita Jiwa Kacau? Best sangat

2 comments: