Wednesday, 5 June 2013

Review Blog Yang Siap Diedit

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum dan hai =)

Jenuh dari subuh tadi apa yang nak diupdate tapi tak dapat dapat ideanya. Takpelah otak , rihatlah puas-puas tapi bulan sepuloh nanti dahku akan mengguna kan mu. Heh heh heh ...

Yang dua blog ni anis dah siap edit. Ada lagi yang tak siap nye. huh huh huh. Nasib baik tak de yang ugut nak cekik anis sebab tak editkan lagi. So bagi siapa siapa yang forever bosan je tu mai lah singgah


Tema nya warna turqoise. Masih blogger baru jadi ada post untuk tesing je. Itu pun post anis yang buat. Template minima style. Lepas edit nie terus jadi pening ~ hehe =D

Sama jugak. tapi yang ini warna pink =D 

ok lah bye 
(macam malas je nak buat entry) 
 

8 comments:

Adam Faiz said...

semua lawa! ^_^ pandai awak design..

anis Sk said...

@Adam Faiz eh tak la mana ada. terima kasih =) he he

cik piano said...

wahh.... nak jugak.. >,<

anis Sk said...

@cik piano tunggu tempahan dibuka balik cer . hehe =)

mazni said...

lawa! mesti penat nk edit semua ni :D

anis Sk said...

@mazni hehhe terima kasih =) penat la jugak ~

Nur Adila said...

Comel2 blog dorang ..

anis Sk said...

@Nur Adila trima kasih adila ..