Friday, 21 June 2013

Aduhaii Doodle Lamaku !


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
sawadikap (◕^^◕)

Okay entry malam nie anis cuma nak share doodle yang pernah anis buat ... *krik krik krik*

Okay entry malam nie anis cuma nak share doodle yang pernah anis buat ketika masih bergelar new  .... *krik krik krik*

 Kenapa banyak sangat bunyi cengkerik nie? ? ? 
 Ke mmg tema lagu blog ni disponsor oleh koir cengkerik ?

Anis Farina ! jangan mengarut .. nanti x comel macam kak ton. *tiba2 ada suara Kak Ton*


Paint, Photoscape dan SAI. arigatou gozaimas
 

13 comments:

Adam Faiz said...

comel semuanya ihik ^_^

anis Sk said...

@Adam comel ? terima kasih *err* c;

Nies alhaQ said...

Alolololololololoooo, so sweeeeeeeetttt adik aniss ni. Hehehehe. Creative adik ni. :)

anis Sk said...

@Nies Hehehehe mana ada kreatif lah kak anis =)

S.K.A said...

he3 kreatif :) comel je..ada bakat besar ni..

anis Sk said...

@S.k.a haha kelakar lah dodol tu semua =) tq

Teena Tna said...

Sy suka doodle yg atas skali tue..comel

Aida Ismail said...

Alalaa comelnya semua. Mesti gigih nak siapkan satu doodle tu kan? Hee~

anis Sk said...

@Teena Tna hehe terima kasih =)

@Kak Aida haha betull sangat tu kak. pelik dulu npe sy suka buat doodle mcm nie. =)

AiSyA LiEzA said...

ehhehe.. y gangster tu akk suka..ekekkeke :)) adik pndik la buat benda alah ni.. akk x reti lgsung asyik suh org buatkan je >.<

AiSyA LiEzA said...

*pndai :p typo lak...hahah

anis Sk said...

hikhikhik anis pun tak tau mcm mana anis pndi buat doodle camtu. =D thanks kak aisya ^___^

anis Sk said...

hihi tak pe, tak kisah =D