Friday, 28 June 2013

Felt Craft ! I Jatuh Hati Pada You

*autopost. anis ada kat sekolah kut. kut

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum, ^^

Sorry lah tajuk tu macam gegedik je kan. Tau tak apa itu felt craft ? Haa mesti ramai yang dah tau kan ? Kalau tak tahu inilah felt craft ! Tapi ini kain dia ja. Namanya kain felt.

Anis pun tak tahu macam boleh terjatuh hati kat benda nie. Dulu pernah jugak baca blog lama Kak Yasmin pasal kain felt ni. Tapi dulu tak ada langsung mood nak buat benda comel ni. Sekarang termoody pulak. Kenapa baru sekarang ? Kan dah dalam kepala nie asyik teringatkan benda nie je. Hu hu hu.

Okey serius nie, anis nak belajar buat benda nie sebab ianya comel comel comel comel. Tapi masalahnya, kain felt nya pun anis tak cari cari lagi . Tak tahu bila . Kalau anda yang bijak bestari, ajarlah anis. =)

Bytheway, kalau nak belajar buat casing phone, jum pergi ke blog akak nie ^__^

http://lifeoftyra.blogspot.com/2012/09/tutorial-casing-handphone.html

assalam, bye .
 

11 comments:

S.K.A said...

bleh bt prniagaan sndri dgn kain ni tau :) he3, cubalah..mn thu 1hr nnti jd bsneswomen berjya..

najiah shaharain said...

dear...akk ada jual kain felt.dulu ada gak buat bisnes felt ni skrg dah malas...:(

Cik Kechik said...

anis,kaler dy cantek sgt..agak2 ssuai utk buat pattern ape ek

Farah Waheda Wahid said...

i lurve the colour...

Nies alhaQ said...

Boleh buat utk kakak sekali. XD

Nana Liena said...

kita pun sama dulu..tapi itu kisah DULU..sebab malas nak berseni sekarang..hehe..kena tnggu betul2 free..

anis Sk said...

@S.K.A hehe cadangnye gituu, tapi takut hangat2 tahi ayam pulak nanti. aamiin ! =)

@najihah shaharain huhu takpe kak, nnti klau dah rajin batlah perniagaan nie balik ^^

@cik kechik selalu orang buat pattern random, tp cuba cari google, anis pun tak sure, hihi

@Farah Waheda Wahid yess, of course, colour dia mengancam ^__^

@Nies AlhaQ boeh oleh inshaAllah, kalau dah pandai. hihi

@Nana Liena hehe biaselah kak, benda ni mmg ambil masa , huhu ..

Aida Ismail said...

Akak suka tengok orang buat benda2 comel guna kain ni. Pastu sumbat kapas kat dalam. Kawan akak gigih buat bentuk scooter. Comel sangat. Hee~

Anonymous said...

are you from malaysia?
:)

anis Sk said...

mmg comell .. geram je suka sangat picit2 .. haha

anis Sk said...

Yes I am :)