Monday, 3 June 2013

Review 7 Blog Bertuah !

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamualaikum, hi dan happy holiday =)

Disebabkan anis tak ada idea nak update (jujur ni). Hari ni anis nak review 7 blog. Yelah nak masuk dalam dashboard korang jugak . Stelah sekian lama sunyi krik krik krik .....



Siapa kenal ? Angkat kening ! Cik akak yang peramah =D +Nao Mei 

Follower anis yang ke 1212 ! Akak Vivi suka lah nombor ni. Hihi =D +Vivi Farhana 

Blog ni anis editkan. Gelap gelap gitu. Tapi anis suka ! Macam di angkasa =) hehe +Nur Adila 

Tak silap anis new blogger =D teruskan berblogging !

Blogger Miss Nadia secomel blog secomel tuannya. Betul ni blog beliau comel comel comel !

Blog kak Nuna cantik dan nice :D 

Ala shomel shome. Gabungan pink dan biru menyedapkan mata anis memandang. Hihi. Dan dia bagi anis doodle tau . COmel kan ?

Dan last sekali (eh kata 7 je?)
"ku berlari kau terdiam, ku menangis kau tersenyum, ku berduka kau bahagia, ku pergi kau kembali"

jiwang jowang jewang juwang
merosakkan bahasa -.-
 

24 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kepada mereka2 yang telah direview...

Cackle Cuckoocious said...

hah kenapa saya? hah terkejut ! hahahaha thanks tau.. hahahaha

Arni vanilla said...

Huhu , thanks review . Tak sangka . Terharu T_T

anis Sk said...

@Farah Waheda Wahid hehe =)

anis Sk said...

@Cackle Cuckoocious haha saya pilih secara random =D

anis Sk said...

@Arni vanilla most welcome ! hehe ^___^

S.K.A said...

rajin review blog orang :) untung la mereka ni, header blog diorang pn cun2 mlecun blaka..gmbar last 2 bf ke?? untung la ha3

cik wieda said...

Cakra Khan !!

anis Sk said...

@S.K.A header diorang memang comel ^___^ untungnye die bf saye tp dalam mimpi jelah. haha

anis Sk said...

@cik wieda Nampak cakra khan je ke? Haha =)

GA GreenArtwork said...

lepas nie... review blog aku plak ... hehehehe


My blog post : Salam Perkenalan dari GreenArtwork

Haruno Hana 하나 said...

wah.. boleh terjah ni :D hehe

anis Sk said...

@GA GreenArtwork boleh aja pak !..

Nur Nabila Khairri said...

hah ,, tak tau nk komen apa , terkejut punya pasaiiii~~~
anyway , maseh2 :D

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...

serious blog diorg mmg cntik-cntik..Pandai akak pilih...

Nana Liena said...

semua header comel2..suka tengok..hehe.. kita tak pandai nak review..huk huk..

anis Sk said...

@Nur Nabila Khairri haha sesame =)

anis Sk said...

@Hanya Seorang Gadis Biasa. hehe terima kasih dik =)

anis Sk said...

@Nana Liena betul betul betul. hehe review jela ^____^

anis Sk said...

@Haruno Hana 하나 haha terjah terjah ^____^

Nur Adila said...

Eh, ada blog kita lah . Hehe, baru perasan . Makasih :)

Vivi Farhana said...

Wahahaha thanks aniss :D baru dpat buka hri ni, sibuk ja memanjang,hahaha

anis Sk said...

@Nur Adila Hehe sama sama ^__^

anis Sk said...

@Vivi Farhana hehe okeyy =)