Monday, 24 June 2013

Ohh Ally Iskandar. Hahah


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum dan salam sejahtera, evelibadi. Mesti dalam otak semua tetiba mucul bayangan ally iskandar, kan? betul tak betul tak ? macam nie kan ? (--')


Bhahaha . Tetiba teringatkan zaman gilang gemilang saya masa kecik kecik dulu. Masa tu saya baca surat khabar kan, ada gambar ally iskandar masa jadi pengacara dalam mana ntah ! Lepas tu, dengan secara miang keladinya saya bermonolog sorang sorang .... bunyinya begini

" Agak-agak bila ally iskandar nak kawin ekk? Aku nak kawin dengan dia tapi umur dia sekarang dah 30 lebih. Nanti aku dah besar mesti dia dah tua ....  *dan berakhir dengan suara yg sebak lah sangat* "

Benda ni dah lama sangat dah, tapi masa saya tengok MHI pagi tadi, teringat pulak . Malu lah, tak nak cerita dah. marah pula kakak Farah Lee xD muehehe. biasalah pemikiran budak2 *ceh ceh nak cover.
sweet kan ? (=
   

10 comments:

S.K.A said...

amboi..mnat kemain dgn ally 2..he3, nnti dpat la 2 mcm dia :) alamak..berkenan pulak dgn farah lee..dah la 1 ngeri..kui3

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
Nak tempah KRAF FELT pn blh..
https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

anis Sk said...

haha amboi2 dah trlambat yer.. dah diambil orang :D untunglah 1 negeri .. ^^

anis Sk said...

Hai, salam kenal =)

Saya dah follow, dan like,

terima kasih sudi singgah ^__^

AiSyA LiEzA said...

heheheh.. prnh suka ally iskndr gax dulu... >.< ekkekekek :p

anis Sk said...

hihihi .... sep sikit kak :D

siti nur syuhada said...

samalahhhh. dulu minat jgk ally iskandar ni. tengok MHI je berbunga hati tgok dia ohohoh.

anis Sk said...

hihihih .. gang gang ! :D

Aida Ismail said...

Akak pun minat gak la Ally Iskandar. Hee~ Suka tengok Farah Lee tu. Cun sangat la dia. ^^

anis Sk said...

@Aida hehe kan comel sangat >.<