Wednesday, 12 June 2013

Art Trade Doodle Untuk S.K.A

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum :)

Sihat tak hari nie ? Kalau tak sihat telan ubat yang doktor kasi ek. Kalau sihat senyum kat blog kosong nie sikit. Haa kan comey tu. He he he he . Doodle tu khas untuk blog S.K.A sahaja tau. Yang lain jangan ambik sebab dah ada copyright dah. Terima kasih kepada software Photoshop CS5 dan mouse kerana membantu ku menjayakan mereka doodle yang ada headphone sedang duduk bersila di meja yang rendah. First time tau. Saya tahu yang SKA pakai headphone time bukak laptop tu kat entry INI. *saya nak buat doodle tu pakai spek sebab gambar kat header camtu tapi x sure la

Maaf sebab tak seayu dan semolek doodle S.K.A. Ni doodle daripada beliau. Hee sangat sesuai kepada saya yang pakai spek mata. rasa nak letak kat header je ..
^__^

[UPDATE] !Ini doodle untuk Nasha Ridzuan ! Hu hu hu maaf tak comey. SAI ada problem jadi saya guna PS T____T Sungguh tak biasa pakai software tu ):

 

13 comments:

S.K.A said...

he3..comel :) trima ksih..nnti nk smpn dlm blog SKA

anis Sk said...

@S.K.A terima kasih ye. he he he

Galaxy_Hany said...

cantiknya doodle yang pkai spec tu..

http://secretlove99.blogspot.com/

anis Sk said...

@Galaxy_Hany cantik kan? tu S.K.A yg buat. klau nak request lah. *ehh gurau je* :)

AiSyA LiEzA said...

:) comel2.. ^^

Nies alhaQ said...

Comeeeelllll! :D

anis Sk said...

Thank uu ^^

Nana Liena said...

sangat comel..doodle ska..nanti nak minta dia satu..haha

anis Sk said...

haha minta lah cepat ! =D

Nana Liena said...

malu la..karang dia suruh tukar2..haha..kita tak pandai meh.malu nak lukis..lol..tapi lawa.. T__T

anis Sk said...

haha x kan lah sampai x leh nak terima kut kan..doodle anis pun mcm chin chan je tu. haha :D

Aida Ismail said...

Terasa jatuh cinta dengan doodle Fais. Hihi.

anis Sk said...

@Aida Ismail Hihi kalau nak request lah. =D