Friday, 24 February 2012

1st Giveaway by Ain!!!

Hye..tetibe teringin pulakk aku nak join contest nie !
Dah nak dekat pukul 12:00 tengah malam dah..`-_-
Japp gi kena membebel tidur lewat ! hehe..tak pee ,,sok kan cuti..


***Awak ! Nak join?tekan banner di atas !***

SYARAT_SYARAT 

1. WAJIB follow blog Ain. Senang nak tahu perkembangan terkini psl GA.
2. WAJIB like fan page saya.
3. Mempunyai alamat di Malaysia sahaja.
4. Buat satu entry bertajuk "1st Giveaway by Ain!!!" dan copy banner di atas dan linkkan ke entry ini. Mudah kan?
5. Copy link sponsor di bawah dan letak dalam entry anda. WAJIB like dan follow sponsor.

Ain Zuhairi Blog / Fan Page
Rishah Muzahar Blog / Fan Page / Facebook
Nur Zulaikha Blog / Fan Page 
Puteri Auni Blog / Heartbeat
Morilyn Mark Blog / Fan Page
Heart Inspiration Blog / Fan Page
Yasmin Aris Blog / Fan Page
Lovebag Lovebag Blog / Fan Page
Cik Kira Blog / Fan Page
6. Sila tag 3 rakan anda atau nak 10 pun tak apa, hehe.
7. Dah siap? Hantar link anda ke komen ini. Link seperti ini direject, "www.akukentotwangi.blogspot.com".
8. Penyertaan kurang daripada 40 orang, automatik akan dibatalkan ok. So ajak kawan kawan anda untuk join.


Saya tag: Izz Izzati

SAYA JOIINN !





4 comments:

iema ツ said...

good luck :)

♥Arin Anis said...

@iema ツ thanks..:)

Ain Zuhairi said...

Thanks coz join GA Ain. Good luck k :)
Ini senarai peserta... http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-1st-giveaway-by-ain.html

♥Arin Anis said...

oke ..