Sunday, 12 February 2012

Buat Tutorial .. Tapi .. x_x'

Hyee..
Aku nakk laa cerite kan..
Pasal ade laa satu belog niee..
Time aku ngah Blogwalking ..
Jumpe laa belog ade tutorial !
Apeee lagi .. aku ponn serbuu laa ! :D
Pastuu time nak buat tutorial yang die ajarr tuu ...
Tak boleh nak highlight & copy !!! > > :< 
Bapak geramm aku ...
Abess kena salin balik ... panjang2 ponn tuliss laa jugak !
Dah laa "code2" Html !
Nak carikk kat Ctrl+f ponn lagi laa peninggg !

Heiiishh ... buat tutorial ..
Tapi tak leh copy / highlight ! Koonoon !
Taulaaa belog die tuu "lawa" sangat ..
Takutt orang copycat kononnn !
Bek tak payah buat turoriallll cik kak oooooii!!!!! :O<
Tak pikee ke ? pelikk I

Huuuurrgghh ! 
Legaa sikedd aku lepaskan kat belog aku niee ..
Pastuu ... aku dah faid-up aah wat tutorial kat die punye belog ...

Huh ! pintarr gileerrlah !

Jadii hantu Kak Limahhh akuu !
K lahh 
Dah pueh aku lepaskan kat siniie..
~tata~ :D

Laen kali .. nak wat tutor .
Nak share ilmu .. jangan laa nak menyuasahkan orang ..
Ade pahamm ? hehehe..

Yeaayyy !!-,-
Aku adee jumpe lagi soraangg ..
Buat tutor tapi tak leh copy kodd ..
Hekhekhek..kejammnyee ..
Aku baruu nak try tutor die ..
Time dah highlight ... patuu nak copy ..
Huuhuhuhuuhuhu..seb baek tak de mesej ke ape ke ..
Hekkhekk .. tutor da laa bessyh !:D
Aku daa la tak tau nak copy camane .. sampai laa aku jumpe blog niee..
Die kate .. kalau nak copy ... tekan Ctrl+c !
Ha..aaa...sengall kan aku..
Biasee laa budak blurr..

No comments: