Thursday, 1 November 2012

Berakhirnya Penderitaan


Assalamualaikum! Hye lama dah anis tak membebel dekat sini. Sebab apa? Sebab exam :) But now, exam dah TAMAT! Whew, alhamdulillah.. tamat sudah penderitaan *lap peluh*. Ohh, tapi minggu ni habis exam, minggu ni jugak anis dapat paper, tapi tapi.. sikit je lah. Sejarah dah dapat, Math baru dapat tadi, Kemahiran Hidup pun sudah dapat T^T. Dan satu pun tiada "A" Huhuhu, redha je lah kalau anis turun kelas. :'(. Rasa nek menjerit je AKU DAH BEBAS!!

Tapi nanti dianggap gila deh. Eh, math anis walaupun tak "A", sekurang-kurangnya naik ^^ Hee, daipada Failed kepada "B". Alhamdulillah, Sejarah anis pun naik, tapi toksah cerita ler. Heheh :P Btw, PPD buat soalan susah. Diulangi susah T-T

Hmm, tadi anis pergi weheartit cari gamba atas tu, lepas tu tiba-tiba terjumpa gambar ni. So, mai nak share sikit. About teenager facts, yes! Memang terkena batang hidung anis. But, now I loved Math, seriously :P. Huu, read it slow-slow okay? Bye!

No comments: