Monday, 8 April 2013

Art Trade With Farsya Widodo

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tau tak, kat sekolah SK ada dua orang dari Indonesia. Exchange student 
Dua-dua Tingkatan 2 so tak boleh lah nak kenal. Hiks lelaki lah.

Okey, back to ur topic. akhirnya SK dah siapkan doodle untuk Farsya Widodo
Maaf lah akalau buruk sebab dah lama dah tangan kayu ni tak bukak SAI.
Huhuh .

Anyway, nampak tak ada warna pink pink yang berserabut kat situ?
Sorry, photoshop buat masalah. Merajuk kut.
SK tak nak letak watermark sebab tau tak de siape yang nak.

Okey, tipu . Sebab malas semestinya. lol


Ini doodle dari Farsya :

Hi hi comel je .
 

2 comments:

Farsya Izzati Widodo said...

cute lah tu :D thanks anyway :)

anis Sk said...

@Farsya Izzati Widodo terima kasih :) sama sama ^^ hehe